У мукачівському будинку, який 5 років топило, відремонтували під'їзд (ФОТО)

54
19

На звернення жителів за адресою Сороча, 108, що у мікрорайони Підгоряни, відгукнувся депутат Закарпатської облради Андрій Балога та компанія "І.Т.В. Сервіс".

Днями тут завершили капітальний ремонт у 4 під'їздах будинку: вставили новенькі вхідні двері, пофарбували стіни та відремонтували трубу, через прорив якої постійно виникали потопи у під'їзді під час дощів.

Коментарі

S
Smart

Чубірки, шо ся бісите та з кожі вон вилізаєте аби лим обосрати результати роботи інших людей. НО Є ОДНО НО - ніхто ще ніколи не бачив результатів вашої роботи. Хотя нєт, у вас є ВЕЛИЧЕЗНИЙ РЕЗУЛЬТАТ - Миколка-братан їздить по районону та всім якусь херню чеше, людей своїм видом устрашающим смішить, короче, робить то, шо вміє(робота клоуна дуже виснажлива. Жду ваших коментарів!

Ж
жителям

Все как один берем пример с балог и ставим перед своими домами шлагбаумы!!!!)))) И по хер ветер...))

ДФ
До Фредіка

Уповіш шо ти зробив за останній тиждень кроме як тут язиком тріпати?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ніхто ділап не має до прибудинкових доріг?! треба ставити шлагбаум як андрій балога....

ПД
по дорогам

Ты хочешь что бы мне в тариф еще и асфальтирование дорог включили и моя квартплата составила 1000 грн в месяц ??? Ведь ето же за наш счет будет ремонтироватся пускай нам еще и ремонт трас включат в тариф и автобонов!!! Думай что пишешь!,,,

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

нова свята корова міста "чипати заборонено" почитай на вечір http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0927-05/page

ПД
по дорогам

Если бы курурудза платил кварплату то отличал бы придомувую територию и проездные пути тем болие в самой структуре тарифа жека нет такой услуги как ремонт дороги там есть содержание придомовой територии тоесть кошения травы уборка мусора возле дома...

F
Fredy

А що балога конкретно робив? Чи просто стояв у сторонці, курив та за рахунок іншої компанії попіарився?

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Зазвичай на прибудинковій території з фасадного боку розташовані підїздні шляхи до будинку, стихійні чи спеціальні автостоянки, дитячі площадки, а з тильної сторони зелені насадження чи присадибні ділянки. Розмір прибудинкової території переважно складається історично і залежить перш за все від щільності забудови.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

Прибудинко?ва терито?рія — це встановлена за проектом розподілу територія житлового кварталу (мікрорайону) та проектом забудови земельна ділянка багатоквартирної несадибної забудови, яка необхідна для розміщення та обслуговування житлового будинку (будинків) і пов'язаних з ним господарських та технічних будівель і споруд. Прибудинкова територія встановлюється для будинку (будинків) і не може виділятися для частини будинку (блоку, поверху, секцій квартир). Прибудинкова територія (земельна ділянка) передається у власність або надаються в користування відповідними органами місцевого самоврядування об'єднанням власників будинків для обслуговування існуючого жилого будинку (будинків). Суб'єктами права власності (користування) на земельні ділянки прибудинкових територій виступають об'єднання співвласників багатоквартирних будинків, допоміжних та нежитлових приміщень, у тому числі вбудовано-прибудованих, багатоквартирних жилих будинків.

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ремонт дрорги між домами компетенція ЖЕКУ або ваша! міська влада ремонтує вулиці! відчуваєш різницю? інколи область допомагає місту з ремонтом вулиць.

ДQ
До QQrudza QQ QQshkovich

!. исходя из тобой написанного вывод делается что в этажном доме ты не живешь так как должен был бы знать что ремонт дорог это компетенция местных властей а не Жека! 2. Ты не критикуешь мою работу и ты не мой клиент ты скорей клиент моего коллеги с психиатрического отделения

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

між будинками (етажками) то є прибудинкова територія та обслуговування відноситься до них!

М
Мукачівець

Ми звикли шукати винного. Цей сервіс дуже незрозуміла поки що мені структура але до поганих дорог вони точно не мають відношення. Валити на них усе не стоїть. За людей рада що нарешті дочекалися ремонту. Тепер Балозі доведеться дальше робити ремонти бо одним домом не закінчиться. Люди хочуть бачити що у них є депутат. Це буде добре для всіх

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

ви думаєте, що сплю у різних підїздах міста та шукаю ознаки роботи ітв сервіса? я їжу між домами та бачу відсутність доріг... а ремонт який є на фото, то в стилі 60-70-х років. фітма ХХІ століття, а "працює" як в середині ХХ століття. повіре не підїзди сама горюча проблема цих будинків! якщо кліент критикує вашу "роботу" то він тормоз?! от таке у вас ставлення до людей... скоро прийде час коли ви самі себе будете тормозами називати... народ на вас всю злість спустить...

ДQ
До QQrudza QQ QQshkovich

Ты как всегда ТОРМОЗ!!!! В у нас на Г.Петрова 22 уже недели три как ИТВ Сервис Ремонт сделали и смотрю на Петрова 8 делают! Ты QQrudza QQ QQshkovich когда в городе последний раз был, или ты сидишь в Кушнице и от туда все видишь и знаешь??

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

друг другу спасають честь... реклама на один будинок в рік? давайте кожен депутат обласної ради візьме в опікунство один будинок на рік)))

Е
Ернест

До слідуючих виборів Балога має час підтягти підгоряни бо дуже запущені

ЮП
Юрій підгорянський

Балога молодець. Так тримати

Читайте також