У Мукачівському державному університеті обирали голову профспілки (ВІДЕО)

4
8

У МДУ – новий голова профспілки. 56% делегатів профспілкової конференції серед трьох кандидатур обрали голову Первинної профспілкової організації працівників і студентів МДУ.

Звітно-виборна  профспілкова конференція відбулася в МДУ. Її легітимність засвідчили присутні 157 із 172 делегатів. Запросили також представників обласної профспілки працівників освіти і науки. На конференції заслухали звіт про роботу профспілкового комітету МДУ за 5 років. Після делегати активно обговорили проблеми та перспективи функціонування профспілки. На порядку денному конференції – вибори голови первинної профспілкової організації працівників і студентів МДУ.

Делегатами запропоновано 3 кандидатури. Учасники конференції шляхом відкритого голосування обрали на наступні 5 років голову профспілки, за якого віддали 88 голосів, тобто 56%. Перед тим, як приступити до виконання поставлених завдань, голові профспілки необхідно пройти процедуру реєстрації. Крім того, на конференції делегати затвердили склад профспілкового комітету, ревізійної та  мандатної комісій, які у такому складі будуть працювати наступні 5 років.

М-Студіо

Коментарі

P
people

Революція гідності в Україні відбулась,за рахунок вбитих мирних студентів, молоді та патріотів! Кожен керівник має усвідомити відповідальність перед трудовим колективом, який його обрав. Власне кажучи колектив має керувати адміністрацією, а остання зобовязана бути підзвітною та підконтрольною колективу!!! Йдемо у Європу, а там цінності інші!

Д
добро

Це фактично єдині вибори які відбулися відкритим демократичним шляхом (завдяку головуючому). З приводу обираємих є певні моменти. Але це інше. Головне люди обирують тих, кого хочуть видіти. З цим треба погодитись.

П
ПЕДКОЛЕДЖ

ХОМЯК БОГДАН ШИ ТОТ СЛИМАК.ЗДАВ З ПАТРОХАМИ ЄННОГО ПАК ДРУГОГО РЕКТОРА. А ПАК ПРИЙШОВ ТА ЗДАВ УСІХ НОВІВ РЕКТОРЦІ. ФАМІЛІЯ ГОВОРИТЬ САМА ЗА СЕБЕ-КОРЧЕ СИСЬ СКУНЦЬ НАРОБИВ ДОСТА ІЗ СТАРОВ НЕКИВАНОВ ДІВКОВ ЩЕРБАНКОВ ТАНЬОВ.ПАПІРЯ ДОСТА ПУДРОБЛЯЛИ ЯК ТРЕБА І КОМУ ЯК. А РЕКТОРКА ДУМАТ ОШ ИЗ МАТИРИВ СВОЮЙ ДО ЗДИХЕЛИ БУДУТЬ ПРАВИТИ.СКОРО Ї САМ ГОБЛИК УКОПКАТЬ У ГУЗИЦЮ. ЛЕМ НАЙ КОМАНДУ ЗГОРІ ДАДУТ. А УЖЕ ЪХ ЖАБА ДАВИТ ОШ ЧЕСНОГО ПАЦАНА ЮРКА БЫЛАКА УБРАЛИ. ЮРИКУ, ЛЮДИ ЗА ТОБОВ ЯК ЗА ГОРОВ.ТИ ДОКАЖЕШ УСІМ.

М
Мукачево

Ця стара карга Капітанша постаріла і виглядає на 80 років. А Білак це не мужик вообще, жінка кинула, другі теж кинули його. До сих під не влаштував особисте життя. Зато тепер влаштує фінансове життя, откатами і тд, вобщем Хом'як його введе в курс діда, набрався добре він за роки.

0
007

Назад в СРСР!

А
афоризм

Иногда ты должен побежать, чтобы увидеть, кто побежит за тобой. Иногда ты должен говорить мягче, чтобы увидеть, кто на самом деле прислушивается к тебе. Иногда ты должен сделать шаг назад, чтобы увидеть, кто ещё стоит на твоей стороне. Иногда ты должен делать неправильные решения, чтобы посмотреть, кто с тобой, когда всё рушится.

6
6

склонять они скоро голову профсоюзу на свій бік

3
34

Наші профсоюзи давно про людей не думають. Останій рік тільки гроші з людей збирають, а помочі НОЛЬ.

Читайте також