У мукачівському парку Перемоги облаштують екопарковки (ФОТО)

3
11

Про це повідомило Управління міського господарства.

В парку «Перемога» тривають роботи з благоустрою. Так, на дамбі річки Латориця вздовж парку ,удують тротуар та проводять освітлення, планується влаштування лавочок для відпочинку.

Також вирішено встановити нові екопарковки для автомобільного транспорту. Зелена парковка має ряд важливих конкурентних переваг у порівнянні зі стандартним асфальтобетоном, так як поєднує паркінг з газоном, захищає зелені насадження від автомобільних шин. Трав’янистий килим збирає весь пил, що знаходиться в повітрі, очищаючи навколишнє середовище.

Екопарковки дозволяють не зменшувати території з зеленими насадженнями і в той же час дають можливість створення нових паркувальних місць, яких так не вистачає для постійного зростаючого автопарку, вона поєднує в собі дві функції- автостоянки і звичайного газону.

 

Коментарі

ДС
до стоматолога

Таде най бог хоронить вату по 20 грн купляти) та ще й дітям)

С
стоматоолог

до 111: ви даєте своїм дітьом цукрову вату? зуби не шкода? купіть ліпше ягоди воть яблука.....

М
Мамочка

Дійсно, проблема наша не в бідності, а в тому, що багаті ніяк не "нажруться"......

1
111

НУ якщо це ПІТьовки і Шубця то чому міська рада виділяє кошти на парк? Скільки вони сплачують за оренду парку ? Розкрийте людям деталі. Да атраціони дійсно дорогі. ЦУкрова вата в депеш парку 10 грн, в парку 20 :)

ДМ
До мамочки

Атракціони поставив шубець з пітьовком, так що майте на увазі, а аренду під атракціони оформив в 2015 р. Якщо дорого, знайте, пітьовка це робить, майже потрібно інших запросити?

М
Мамочка

Дійсно ціни на качелі дуже дорогі!!! Особливо, якщо дітей двоє, то частіше, як раз в місяць, а то і в два не виходить піти!! Багато діточок стоять і лиш лакомляться, бо нема грошей.... Якби міська рада могла трохи вплинути на це.... Чи запровадити знижки багатодітним родинам..... Чи абонемент.....

Г
Галя

Мiське господарство чи пан орендар зробiть лавiчки бiля атракцiонiв, бо батьки змушенi стояти поки дiти катаються, не малi грошi платеме за тi качелi

1
111

А ти читав шо парк здали в оренду? Чи то як получається хтось бере в оренду а з міського бюджета йому виділяють кошти на проведення робіт? Круто. Я тоже так хочу. Золтан здав парк в оренду балозі на 15 років... стаття є на мукачево нет можеш погуглити. Тоді постає питання як так пане мер? Не зажирно? Покажіть людям договір оренди і суму яку сплачуєте за парк

Г
Галя

Скiльки буде коштувати парковка ?

Д1
До 111

За кошти йовшки, а за чиї має розбудовуватись?

1
111

За кошти міського бюджету будуть виконані роботи?

Читайте також