У Мукачівському районі піднімали пожежні та дорожні питання (ВІДЕО)

5
0

Будинки горять, пожежники належно не працюють. Такий висновок зробили 48 присутніх депутатів Мукачівської районної ради, які провели 15 сесію.

Вони запевнили, що рятувальники не справляються зі своїми обов’язками і остання пожежа, яка сталася  в селі Чопівці, де будинок згорів ущент – яскраве тому підтвредження. У результаті депутати змушені щоразу виділяти матеріальну допомогу потерпілим, що вони і зробили на сесії.

5 тисяч гривень депутати виділили директорці Руськівської школи, якій пожежники не врятували будинок. Хата згоріла вщент через те, що рятувальники 40 хвилин їхали до місця пригоди, а потім стільки ж часу їздили заправляти машину водою.

Рятували ситуацію пожежники з Дерцена, однак уже було запізно. Депутатів ця ситуація обурила, адже в підсумку люди зі своїми проблемами залишаються наодинці: за місяць у Ракошині згоріли три будинки.

А в селі Горонда головне питання не пожежне, а дорожнє. Тут громада загрожує перекрити автошлях, який веде до піщаного кар’єру, оскільки там багатотонні машини розбивають дорогу вщент.

Загалом на сесії депутати одноголосно проголосували за 13 питань порядку денного, наступне засідання планують провести у листопаді, на якому узгоджуватимуть програму соціально-економічного розвитку Мукачівщини, повідомляє М-Студіо

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також