У мукачівському Росвигові будуть перебої з водою через пошкоджену дамбу

8
2

Про це поінформували Мукачево.net в місцевому водоканалі.

У повідомленні йдеться: У зв'язку з пошкодженням дамби на річні Визниця, що направляє потоки води до інфільтраційних басенйів водозабору Кольчино, погіршилося водопостачання мікрорайону Росвигово. Скорочення графіку подачі води з 13 до 17 години пов'язане саме з пошкодженням дамби.

Роботи з усунення пошкоджень дамби на річці Визниця розпочаті, і в найближчі дні водопостачання мікрорайону буде відновлено. У водоканалі перепрошують за тимчасові незручності.

Коментарі

А
Ал

Сокращение графыка с 13 до 17---- Враньё!!! 11,00 воды нет, 31.07.2013 21,30 воды уже нет? долго ето будет? Если коментируете то пишите правду!

N
NATA

Якщо Ви пишите,що пошкодженно дамбу, то тоді вимкніть воду у фонтані,і дайте людям!!! Бо це вже знущання,коли хочете, тоді виключаєте воду,уже тричі на день.Зранку о 10:00, з 14:00 по 18:00і в 20:30 знову.До тепер дамбу не було пошкодженно,хто її пошкодив,тому і виключайте воду,а не знущайтеся над людьми.Всі пенсіонери справно платять послідні гроші за всі послуги.У водоканалі відповідають,що нема води із-за того,що люди не платять.Це абсурд,не платять багаті,а бідні платять. І чомусь із-за багатих страждають бідні.

Читайте також