У мукачівському Росвигові викрили наркопритон (ФОТО)

2
9

Мукачівські правоохоронці отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир у мікрорайоні Росвигово 55-річний господар створив наркопритон.

Оселю  постійно відвідують знайомі господаря, які вживають там наркотики. Хоча сам власник їх не вживає.

У квартиру навідалися працівники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками. В хаті саме перебували двоє чоловіків  віком 32 та 25 років. У кімнаті міліціонери виявили та вилучили марихуану вагою близько 6 грамів та пристрій для її куріння, так званий бульбулятор.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що  господар квартири  наркотики не вживає,  а на такий  “бізнес”  його підштовхнуло скрутне матеріальне становище. Наркомани купували йому горілку та продукти.

Обидва гості, яких виявили в помешканні  правоохоронці, це місцеві мешканці,  раніше судимі за наркозлочини.

Вилучені речовини направлено до НДЕКЦ УМВС області для проведення експертизи. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за  ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України.

Проводиться подальша перевірка.

Інформація Мукачівського МВ УМВС

Коментарі

!
!!!

а что Черёмушки??!! Черёмушки конечно не без греха, но больше всего наркоманят в Росвигове и Подгоряне! так что не надо.

ЗВ
Знаємо все

Не знаю, 6 грамів мало чи багато, но таких "притонів" є уйма! Не там шукаєте і не на тих кримінальне провадження відкриваєте! Стид і позор таким правоохоронцям, які працюють для звітності перед новим начальством!

Г
Гость

6 грамів на двох? наркопритон? Тоді пельменна в Ключарках - наркоцентр Галактики?

В
Василь

Які масштаби великі, 6 грам маріхуани. То мабуть мука у мешканців розсипалася, а правоохоронники за наркоту прийняли.

Т
технократ

Марихуана вагою близько 6 грамів i двi людини - то наркопритон? Правоохоронці дійсно провели серйозну та широкомасштабну операцію, більше бензина спалили чим роботи зробили!!!

Н
народ

Ха - ха, гнать их за такую работу в шею! Стыдуха, сами крышуют, а ловят шантропу и танкистов!

1
123

все правоохоронці знають,просто для отчота треба було когось спіймати,а чому в м-н Черьомушки не завітали? А? там теж процвітае цей бізнес.

К
красуня

А яланьо шо???)))

ТА
танкіст ато

раз кришують а пак імауть нутакгиусе

Читайте також