У Мукачівському військовому госпіталі проходять лікування 25 військовослужбовців АТО

138
0

Про це, у коментарі редакції Мукачево.net, заявив начальник Мукачівського військового госпіталю, підполковник медичної служби Ярема Бекер.

За його словами, 25 військовослужбовців АТО, які отримали різного роду травми у зоні бойових дій, проходять відновлення на базі Мукачівського військового госпіталю. 

З них тільки 6 осіб - з вогнепальними пораненнями різних категорій.

Всі військовослужбовці, які отримали поранення у зоні АТО, знаходяться на лікуванні у госпіталі протягом 45 діб, після чого проходять відповідну військово-лікарську комісію на ступінь боєпридатності.

"За умови позитивного рішення ВЛК, всі військовослужбовці повертаються на попереднє визначене місце проходження служби", - наголошує головний лікар госпіталю. 

Час від часу, пацієнтів військового госпіталю відвідують волонтери та громадські ативісти не тільки з Мукачева, але й з інших регіонів Закарпаття. Вони приносять із собою різного роду допомогу, харчі, медичні засоби, а також проводять розважальні заходи для військовослужбовців. 

Комондування військового госпіталю нагадує всім небайдужим закарпатцям про необхідні засоби й медикаменти, яких частково не вистачає для лікування хворих із зони АТО:

- м'які фіксуючі пов'язки для плечового поясу, ортези для нижніх кінцівок, зйомні лонгети;

- гіпсові бинти;

- милиці;

- перев'язувальний матеріал;

- лейкопластир для фіксації пов'язок;

- оглядові рукавички;

- діоксизоль, хлоргексидин, декасан, пантенол, шовний матеріал;

- простирадла, пухові подушки.

Мукачівський військовий госпіталь знаходиться за адресою: м.Мукачево, вул.Ярослава Мудрого, 81. 

Мукачево.net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також