У мукачівських «Черьомушках» без попередження обмежили водопостачання

12
3

Вже майже тиждень мешканці вулиці Окружної, що у Мукачеві отримують воду з перервами. Кілька разів на день її просто вимикають на деякий час. Люди роздратовані. Кажуть, що у мікрорайоні знову почали погодинну подачу води, як колись.

 

«Я обурена! Чому ніхто не попередив що вони знову будуть подавати воду по годинам? Я домогосподарка і що мені тепер робити? Я навіть посуд не можу помити в обідню пору» – каже пані Тетяна, мешканка 28 будинку.
 
Втім, начальник водонасосної станції міста Мукачева Валерій Петрина запевнив Мукачево.net, що все під контролем і ніякого переходу на погодинне водопостачання немає. «Ми проводимо ремонтні роботи. Старе обладнання ламається, тому ми мусимо його замінювати. Тут пошкодився насос, тому зараз ми займаємося переобладнанням». 
 
Також, він зазначив, що сьогодні, ймовірно, усі неполадки буде усунуто і поточні ремонтні роботи будуть завершені. І вже із завтрашнього дня вода знову поступатиме до помешкань людей безперебійно.

Коментарі

СД
Староста Дмитро

В последние дни с водой явные проблемы. И это в такую-то жару... Бывало в 10:00 не было воды, бывало и в 14:00. Ещё бывает разное давление, в зависимости от того, кто дежурит. Есть такие, что дают нормально воду, есть такие что меньше дают. Больше всего убивает, что воду выключают в 23:00.

N
natikopp

Це дійсно дратує , і протягом декількох тижнів це спостерігається постійно. Хоча б біля будинків оголошення повісили б , що б людей попередити !

Ш
Шоні

>> І вже із завтрашнього дня вода знову поступатиме до помешкань людей безперебійно. У черьомушках вода ніколи не була бесперебійно. Останнім часом вимикають у 23.00, тобто якшо прийшов пізно - вже не помиєшся! На рахунок даної поломки - останні кілька днів було таке... зранку вимикали, по обіді... ні зуби почистити, ні посуд помити. Сьогодні тиск щоправда був нормальний.

Читайте також