У мукачівських молодят нова "мода" - одружуватися у Ратуші (ФОТО)

30
13

Сьогодні, у суботу, 28 липня у мукачівській ратуші відбулася досить незвична для цієї будівлі подія - тут взяли шлюб двоє молодят.

Ця подія не перша для Ратуші, але й широкої популярності теж поки не набула. Втім, є підстави гадати, що це не на довго. 

Молодята поділилися з Мукачево.net своїми думками та емоціями: 

- Ми дуже хотіли, аби наш розпис відбувся саме тут - у міській ратуші. Ми ретельно все планували. Ще взимку пішли до самого міського голови Золтана Золтановича, аби зробити все законно. Нам дуже приємно, що він одразу погодився і навіть сказав, що радий, що у міській Ратуші відбудеться таке свято, - каже сьогоднішній молодий Дмитро.

- Я рада, що ми взяли шлюб саме тут, бо зазвичай у цих стінах приймають найважливіші рішення для життя міста. А сьогодні ми тут прийняли найважливіше рішення у нашому житті, - продовжує Андріана. 

Коментарі

*
*

Дале має боти... Мноооогаая лііііт, блааагая лііііііт....

О
Оксана

Щастя Вам на многії і благії літа...

О
Оксана

Дуже гарна пара,щастя Вам і Божого благословення на многії і багії літа...

6
678

Тужанський Дмитро а як добратися до вежі до годинника? а то мож???

К
Кароліна

Найщиріші і найсердечні вітання такій гарній молодій парі! Справді як два голуби чарівні! Після перегляду світлин цієї новини випадково впізнала фотокореспондента Сайту Мукачево.нет - Дмитра Васильева, скромної, вихованої та просто хорошої людини, який в силу своїх професіональних обов"язків виконує складні журналістські завдання,розслідування - незалежно,об"єктивно та правдиво доносить до громадськості,читачів суть поставлених на обговорення новин, тощо.То ж бажаю Дмитре тобі та твоїй прекрасній половинці щастя,кохання та божого благословіння!

ТД
Тужанський Дмитро

Ну можна до годинника і не ходити, але будівлею Ратуші, гадаю, туристи залюбки погуляли б з цікавим екскурсоводом.

*
*

Тужанський Дмитро Ты был возле часов...Знаешь как к ним пробраться? По секрету скажу, что для того что бы это сделать, надо практически полностью, подчеркну - ДЛЯ УДОБСТВА ТУРИСТАМ, переоборудовать крышу, а соответственно вмешаться в архитектуру строительства исторического памятника - которым является ратуша, что может повлечь за собой необратимые последствия - сдвиги, расколы, разрушения. Тому не цікава ця будівля для туристів, і місто від цього лише програє, ще й без ратуші залишимось, яка впринципе є одним з символів Мукачева. Я щось не так сказав....я дивний? =) Всім миру і печива смачного!

П
пожар

ідіотам і поклоннікам "тєорім заговорів" можу дати лічний скайп вать телефон і обяснити чому і ко регістрував свій брак туй, а кідь ви талпи обикновенніЮ, то так вам і треба)

І
Іван

Найщиріші привітання молодятам. Чудова пара. Хай щастить у всьому!

ТД
Тужанський Дмитро

Люди, ну ви якісь дивні. Наводжу приклад. Одним з найцікавіших маршрутів у Львові є екскурсія на місцеву ратушу, її оглядовий майданчик. Коштує - 10 грн. Вражень - купа. Сьогодні походив трошки нашою ратушею: будівля цікава, тим паче для туристів. Чому не зробити платних екскурсій будівлею у вихідні дні, зокрема і на вежу до годинника? Місто від цього тільки виграє.

1
123

мож буде голубим погулубитися! :)))))))))

ЗБ
золі бачі

за гроші продали замок "паланок" а тепер "ратушу" скоро райраді за 20 грн. мож буде голубим погулубитися! наші чиновники продаються теж продаються

GV
Garagonych Vanya

Вітаю Вас :)

Читайте також