У мукачівських Підгорянах пес покусав 3 школярів

48
30

Тварина напала на хлопців після обіду, коли ті переходили вулицю, розповідають їхні батьки.

У суботу, 26 січня близько 16.00 в мікрорайоні «Підгоряни» неподалік залізничного переїзду на трьох школярів, віком 7-9 років напала собака. Одну дитину вона вкусила за ногу, іншу – під рукою в районі ребер.

Про це повідомили Мукачево.net батьки дітей. Щонайменше двоє з них вже були у лікаря, і фізичні пошкодження завдяки одягу відносно незначні. Водночас, про емоційний стан дітей говорити важко.

Батьки обурені ще й тому, що напала на дітей собака, яке не надто схожа на безпритульну тварину й дуже схожа на німецьку вівчарку, яка дуже ймовірно або втекла, або яку випустив господар на вечірню прогулянку.

Коментарі

Е
Емма

А що робити з агрессивними людьми,як від них спасатися

КЄ
Кость Єрміла Яношівна

Поки їх відловлюють роми ,ні. Ведеться робота ,щоб це взяти в руки зоозахистників.Але ,нажаль навіть ми ,зоозахистники, не будемо захищати агресивних тварин.

Е
Емма

Єрміла Яношівна, Ви впевнені що ці всі тварини,які відловлюватимуться що вони залишаться живими?

КЄ
Кость Єрміла Яношівна

-Дуже цікаво було би послухати _захисників _, якби така собака покусала вас або ваших дітей.А у нас і звернутися нікуди з такою проблемою- Пишіть заяву на ім"я мера міста. Допоможіть захистникам прибрати собак з міста.Наша задача псів з вулиць прибрати,тим самим захистити їх від людей.

Ч
читачка

Дуже цікаво було би послухати _захисників _, якби така собака покусала вас або ваших дітей.А у нас і звернутися нікуди з такою проблемою, всі радять 10 днів сидіти і вичікувати, та ще слідкувати за псом, який невідомо звідки взявся і невідомо куди може зникнути. Це ж просто знущання, коли в тебе покусана дитина. І не треба думати, що вас таке не може коснутися.А діти в нас такі, якими ми їх виховуємо дуже часто своїм же прикладом.своїм відношенням до тих же безпритульних тварин.

КЄ
Кость Єрміла Яношівна

Якби сучки були простерилізовані ,то й стай не було б . Як не крути,а займатись цією проблемою треба серйозно й комплексно.

У
Уа

Сегодня проезжала в районе Закарпатской, бегала стая собак, немелких . Надо вылавливать, пристраивать каких возьмут, на улицам стаям не место. Дети одни может и дразнят, а страдают другие дети и взрослые. Бойцовские породы вообще стоило бы запретить, они своих же хозяев кусают нередко.

ПП
проти пса!!!!!

Пси не моють гуляти без хазаїна!!!!!!!дворняг ----в притулок або вбити

ПП
прати пса

Просто так нападають!!!!!!!!

С
саша

я вчора був там і знаю що діти самі її дразнили виходить-винна не собака

С
славик

шел с работы недавно через пед училище там тоже собак где-то 8 было чуть не покусали. хорошо что пневмат был с собой

КЄ
Кость Єрміла Яношівна

Необхідно ввести жорсткий контроль за властницькими собаками великих та бійцівських порід й власників собак ,які не слідкують за своїми вихованцями притягати до адмінвідповідальності.В деяких країнах собаки бійцівських порід прирівняно до зброї.

1
1

Дети дразнили собаку, инфа 100% Обычно бездомные псы униженно прячутся, а не нападают. Создается впечатление, что здесь нарочно раздувают страсти постами о собаках...

Ч
Читатель

А ведь пару дней назад в объявлениях на этом ресурсе писали о пропаже немецкой овчарки по имени ЗАРА. Может это и есть эта собака.

А
алла

7у меня собака живет во дворе.Мальчики десяти двенадцати лет каждый день,проходя мимо специально дразнят его.вопрос,что сделает собака если мальчики встретятся ему на улице...

Е
Емма

Настільки наше суспільство стало жорстоке та неблагородне!Треба ставитись до всього що створив наш Всевишній з любов"ю чи це тварина ,чи це природа,чи це людина.Якщо любові,співчут- тя та тепла в людських душах буде більше то не буде таких інциндентів!

В
Василь

Сталин бы навно сказал бы - расстрелять

В
вася

Ко туй захищає собак так возбміть собі домір, а нет та позакривайте єбальники!

Х
ххх

Емма добре думаете!!!

Х
ххх

а удкіть беруться бродячі пси???

К
К

Ермілу Кость в Підгоряни нехай того пса собі забере!!!

Ч
Читач

Доля правди є в усьому що ви кажете але як бути коли реально людина має страх перед собаками і вони це відчувають і нападають без будь-якої провокації, причому нападають зграями!!!

П
Потерпіла

В тому то і справа Емма, що в нашому дворі живуть дві бродячі собаки. Діти з ними граються, один навіть кожного ранку зустрічає дітей біля школи. А цей пес взагалі приблудив в наш район. Я говорю про те, що бродячі дворові пси не завжди агресивні, а домашні особливо якщо дресировані на захист свого хазяїна, виходячи на вулицю кидаються на людей. Так її виховали. Тому не дай Бог нікому такого.

Е
Емма

Просто так собака не нападае її спровокували на напад. Бачу що інколи діти роблять- кидають каміння в котів та собак ,дражнять та просто знущаються.А потім виходить що винуваті тварини!Все іде від виховання у сім'ях та не треба дивуватись коли діти-садисти будуть знущатися не тільки над тваринами а над людьми теж!У нашому суспільстві процвітає садизм,а все починаеться з виховання дітей та ставлення до братів наших меньших!

Х
ххх

пси туй не при чому-зависить всьо од людей.купити-то одно-а воспитати то другое.у мене бов кавказец-но він знав свою територію-до капури розорвав би а після капури на мої очі-діти язик му кивали-так шо виводи робіть-ош ко винен

П
Потерпіла

Зрозумійте, що безпритульними такі собаки як ця вівчарка стають через людей які їх спочатку беруть до себе маленькими, вирощують, а потім викидають на вулицю. А собака, особливо породиста коли виривається на волю починає творити таке, як сталося сьогодні. І не дай Бог нікому пережити те, що я пережила, а ще скільки переживань за дитину буде поки рана загоїться. Всі ми знаемо як це небезпечно. Ми ніколи не зрозуміємо тих людей які пережили напад собаки, поки самі не побуваємо в його "шкурі".

M
mr.Kukuruzo

вы сами кого хочешь покусаете )))

Ч
Читач

Тварин я люблю, але підтримую думку що безпритульних собак треба або відстрілювати або збирати у притулки яких у нас нажаль нема. Знаю що зараз знайдеться багато захисників і в свою адресу я почую багато цікавого тому рекомендую всім пройтись по району Зеленого базару (особливо з сторони заднього входу) коли на дворі вже темно і ви самі все зрозумієте.

ПС
Покусаний собакою

Притягають до відповідальності за жорстоке поводження з тваринами.А якщо гуманно умертвити - наприклад,арматурою по голові - і в мішок,щоб не дратувати психіку "захисників"?Пора запасатися такими аксесуарами і через тиждень місто буде без бродячих звірів.Одна з таких на автостоянці "Щодня" напала на мене ззаду і без попередження вкусила за ногу.

П
патріот

Позавчора тут сміялися, коли писали люди що ходять бродячі собаки по місту, ось уже перший результат, і скільки ще такого буде, де тепер захисники тварин??? Що вони на це скажуть? Чому не працюють комунальні служби по відлову бродячих собак, раніше цигани ходили і відловлювали їх, а тепер бродячі собаки взялися за людей...

Читайте також