У мукачівця в маршрутці вкрали мобілку за 5 тисяч

9
9

Від 25-річного мукачівця під час поїздки в автобусі невідомий зловмисник витягнув з кишені куртки «Нокію» вартістю аж 5000 грн.

 

Та так майстерно, що потерпілий навіть нічого не почув…
 
Дорогий мобільний телефон—це не лише предмет гордості його власника, але й принада для злодія. Крадіжки «наворочених» телефонів нині далеко не рідкість.

Коментарі

Х
ххх

Ой, які ви всі тут блатні, в автобусі не їздить....може назбирав собі на телефон своєї мрії, то ж не значить, шо тепер має жити у хоромах і їздити на майбаху! На себе дивіться, а не завідуйте!

MU
MTC user

Телефонуй на МТС, най заблокують твій дівайс, купляй планшет із слотом під SIM карту і буде тобі щастя!

7
777

Без лоха и жизнь плоха.Доздравствуют закарпатские лохи !!!!!

G
ggg

у мене теж мобіла не дешевша, і їзджу на маршрутці))).... Там справді вичислити легко, менти вже давно у ПП гроші просили на аппаратуру)))

В
Вася

Мобілу реально вичисли за нефіг срать. Або тріангуляція, але картку скоріш за все викинуть, то по ІМЕІ можна вичислити. тіки спарва в тім, шо наші мєнти на каву попросят, будуть відмазуватись типу нас ругают за вистеження мобілок і т.д. Ну а по суті посту - власник гаджета за 5000 гривень їздить у маршрутці? шось мало у то віриться!

Б
Бачі

Мобілу наші служби вичисляють за 5 хвилин. Лем їм треба дати взятку півмобіли...

Б
Бачі

Мобілу наші служби вичисляють за 5 хвилин. Лем їм треба дати взятку півмобіли...

9
911

Телефон за 5тыс. а человек в маршрутке ездит ай-ай-ай Слышал когда то выражение от одного жителя закарпатья "Я у цуравых штанах зато на мерседеси" Ну а насчет телефона,милиция поможет,удачи :)

S
Schuzman

Ко має такі дорогі гаджети, у автобусі не їздить......

Читайте також