У мукачівця вкрали темно-сірий BMW. Поліція шукає злочинця (ФОТО)

14
6

Сьогодні, 12 жовтня, близько 08:00 години ранку до правоохоронців звернувся мешканець міста Мукачева з повідомлення про те, що у нього вкрали авто.

Як розповіли Mukachevo.net у Мукачівському районному відділі поліції, авто було припарковано на вулиці Першотравнева набережна у мікрорайоні "Черьомушки".

Наразі, як зазначають у поліції правоохоронці проводять першочергові слідчі заходи, щодо встановлення всіх обставин.

Власник автомобіля звернувся у соцмережах до небайдужих людей з проханням допомогти знайти вкрадене авто.

— Вчора вночі був вкрадений автомобіль BMW 118d темно сірого кольору! Вкрадений з під підїзду в районі черьомушки! Хто бачив прошу телефонувати за номером 0509698415!, - пише власник авто.


Коментарі

ВМ
Включіть мозги

Включіть мозги люди! Ви цю машину вже не найдете, бо вона 100% вже розбирається в гаражах десь, бо її хтось замовив як донора,мені шкода власника, пох які номера наші чи євро, але це вже все кінець.

3
33

Електронный ключ зажигание.....кось пiкалку пробував...iще чеськi номера....вообще нико глядати не будет....

3
33

Кось мае папирЯ на таку....!

5
564

Слава верни людям машини

ДМ
До Мікулаша

В людей лихо,а у вас все одно на уму....Якщо євро номера то всьо....значить машина гавгно,власник лох, і співчуття всьо кончилося...То нич шо він тоже її купив,або взагалі шо він іноземець який приїхав до мами.Просять про допомого а не тупі коменти.Я також знаю що в цьому районі вкрали не одну,а дві BMW за цю ніч

М
Мікулаш

А що ? Судячи по номеру він не є ВЛАСНИКОМ цього автомобіля. Може приїхав ВЛАСНИК і забрав своє. На кордоні покаже доказ ВЛАСНОСТІ і "гудбай май лав, гудбай".

Читайте також