У мукачівців мерзнуть труби та «вибиває» світло

11
18

Усе через аномальний холод.

За словами читачів Мукачево.net, в п’ятницю зранку, 3 лютого в двох під’їздах за адресою Генерала Петрова 28, що у мікрорайоні Росвигово зникла холодна вода в крані. За попередньою інформацією, перемерзли труби. Станом на суботу, 4 лютого вода так і не з’явилася.

Також жителі відразу трьох мікрорайонів – Росвигова, Черемушок та «Досів» – поскаржилися, що за останній тиждень часто зникало світло. Причина – у перевантаженні мережі в результаті увімкнення великої кількості обігріваючих пристроїв.

Коментарі

P
Pox

У меня уже 6 дней нет воды, и ЖЕК Стрелки кидает, врут что бригады будут... как обычно...

М
мукачівець

Дуже часто представники однієї комунальної служби переводять стріки на іншу і навпаки.

Г
Гість

А в нашому будинку в ніч на суботу вкрали всі параболи з даху...

Є
Євген

хах так і відбудеться)

Ш
шандор

кошти спишуть, та тільки вони осядуть в кишенях мерії.

Т
Т..

дА ну наврятче то компенсують !!

P
PRO

За це мешканці не повинні платити- на такі ситуації в міському бюджеті закладаються відповідні кошти!!!!!!!! Цікаво чи компенсують людям!!!

Р
Руслан

Так , адже весь день збирали для цього кошти !!

ОС
Олег Скрипинець

Руслан мені здається ви даєте не достовірну інформацію.хіба за кошти жителів?

Р
Руслан

Так три дні небуло води ,тільки сьогодні поновили постачання, і то мешканці за власні кошти !!!

Ч
читач

Це не провина мера, - це не компетентність його заступників! І що цікаво ніхто з них ніякої відповідальність не понесе, а в розвинутих країнах, це мінімум звільнення або службова недбалість що призвела до таких наслідків та завдала матеріальних збитків не кажучи вже про моральну сторону питання!

3
3

Мукачывський Золы за покращення.. Добре, що вистачило розуму выдрызати все мысто выд тепла.. Спывчуваю тим мешканцям, котры не встигли зробити опалення у власних домывках, чи не те.. що не встигли, а просто не мали для цього фынансовоъ можливосты..й тепер у холоды.. быдны люди в цый державы.. Золы, вын за покращення!

Ч
читач

На мою думку проблема в наступному: 1. Після ліквідації ММКП "Мукачівтепло" ніхто з чиновників навіть і не думав про утеплення мереж водопостачання та водовідведення! Хоч в мерії є ціле управління яке повинно ці питання прогнозувати (УМГ). В попередні коку за рахунок теплопостачання йшов обігрів і мереж водопостачання! 2. Стосовно Водоканалу- то що можна чекати від п. Бегея (Директора) який розвалив своїми діями чи то бездіяльністю тепломережу, він краще подасть в мерію статистику про втрати води і знову почне іфніціювати підвищення тарифу!

Ш
Шоні

Це відключення від ценральноі системи тепла.а это буде грі ти підпали під"ізди та техничні повехи?Чув в Ужгороді Заснували оперативну аварійну .

Е
ек

Правильно ви відмітили,що Росвигово-СЕЛО!!!! Навіть Мукачево-СЕЛО,бо такого ставлення до людей ніде більше немає. В Запоріжжі та ін.містах України цілодобово працювали аварійні бригади,а тут з одної інстанції на іншу перекладають.....

Е
ек

Тільки-но дзвонили до водоканалу. Там сказали,що води немає через те,що позамерзали труби. Але вода впродовж дня у нас була. На питання,чи є аварійна бригада в нашому районі мені відповіли,що з даним питанням потрібно звертатися до ЖЕКу.Оскільки ,то не є компетенцією водоканалу.Як можна так відноситися до людей? Невже в цьому вихваленому місці все гірше ніж на якомусь хуторі??? До кого звертатися???? Підкажіть!!!!Пліз!!! Може ЗМІ нам допоможуть????

Е
ек

якраз виявили,що води немає і у нас на Росвигівській 34,хоча протягом дня була. Замерзнути ж за логікою не могла вдень. Водоканалу можна тільки аплодувати стоячи за таку роботу....

S
Shtopor

Вода зникає, тому що дибіли з водоканалу недумали, що коли на ніч відключають воду, то при -16 вона може вночі замерзнути в трубах. Економлять. Дешевше міняти замерзші труби і слухати прокльони людей, ніж залишити тиск в трубах допокить сильні морози. Тепер героїчно будуть долати ці проблеми! Молодці!

Читайте також