У мукачівців теж викрадають автомобільні номери та вимагають за них викуп

6
15

Як стало відомо Мукачево.net злодії викрадають номери суто іноземні, аби власники не мали можливості робити чергові "пересічки" через кордон. Саме під цим страхом вони вимагають гроші.

Схема викрадення вже відома: викрадачі знімають номерні знаки, залишають на лобовому склі записку з номером мобільного телефону. Людина дзвонить по вказаному номеру де слухавку піднімає чоловік і диктує свої вимоги.

Як розповів Мукачево.net один з потерпілих, чоловік вимагав 2000 гривень перерахувати на певний банківський рахунок, після чого він вкаже де можна забрати номерний знак.

Людям нічого не залишалося як піти на поступки зловмисникам.

За один вечір зловмисники зняли більше десятка номерів у районі Росвигово.

Міліція вже займається даними випадками, але коментар від правоохоронців Мукачево.net за два дні так і не вдалося отримати.

Нашій редакції вдалося взнати номери телефонів та номер банківського рахунку на який зловмисники вимагають кидати гроші.

Банківський рахунок - 4149437736246305
Номери мобільних:
0983883235
0630356012

За словами потерпілого слухавку бере людина яка говорить на «чистій російській».

Нагадаємо, такі випадки крадіжок сталися не лиже у Мукачеві, а й у Перечинському, Ужгородському, ВиноградівськомуБерегівському районах. Обласна міліція поки нічого не коментує. Поки що вони просять жителів Закарпаття допомагати у розкритті даних крадіжок.

Мукачево.net
 

Коментарі

ДВ
до Васильєв Дмитро Георгійович

Та це неправда.В ніч з 28 на 29 грудня такі факти були і в Мукачеві,і в Берегові і у Виноградові почти в один час.Хочете сказати,що ці двоє передвигалися на ракеті?Списати всі недоробки міліції на останніх саме раз.Цю практику ми уже не раз проходили.

ВД
Васильєв Дмитро Георгійович

Викрадачами номерних знаків на Закарпатті виявилися двоє одеситів http://www.mukachevo.net/ua/News/view/103906

Д
Дааа

Совет заказуете у рекламному агенстви з оракала вам за пару рублив фоткають ваши номера дають вам наклейки ваших номеру наклеюеете на бляху оригинал номера знимаете в машину а ти з оракалу кладете з переду и заду и можуть Красти

П
Пестрий

Дев'яносто семому. Правильно толкуєш. Но міліція цим знімалася два тижні, но без ціркусу з переодіваніями. Є новейші технології в розкритіі такіх преступленій в отношеніі таких лохів(номера треба прикручувати нормально на дюбеля). Результат - два злодія в тюрмі. Ну а гроші шо ся в них лишилося на карт очках та вам вернуть но не скоро

МН
м н

цикаво чи повернуть гроші ті шо ми скидували?

B
bmw

вже их впиймали.

С
Сищик

А ти простак лох а не вчитель вчи культурі своїх дітей а не міліціянтів вони самі знають і вміють шо робити

С
Сищик

УГРО Закарпаття затримали одеситів 97 епізодів Закарпаття можете спати спокойно

9
97

Тут не стільки визначити хто і шо, скільки зібрати достатню доказову базу. Крадуть не людину, не так серйозно, сам номер можна в будь-який момент викинути, телефон теж, хто говорив, не знаю, доведіть, то не я. Щоб їх імити, треба провести спецоперацію з переодягненими ментами і фіксацією всього і вся для демонстрації в суді. Мабуть, міліція просто не хоче цим займатися, плюс такі банди завжди готові "підмазати", якщо зловлять. Може пощастить, якщо нарвуться на когось не того, і той із друзяками просто дадуть пизди.

П
Простак

Є можливість з достатньо високою точністю (до десятка метрів) визначити місцежнаходження мобільного телефону, з якого робиться дзвінок. Я маю вчити міліціантів ???

1
11

шо не годні їх імити потерпілі більше знають про них ніж компетентні органи

С
словак

Вимагали 2000 дав 1000 і віддали номера під бігбордом за епіцентром. оріентовно вони їздять двоє чоловів на мерсі віто, номера не побачив і діти були з ними

З
Закарпатец

галицкие-бандеровцьі действуют ! стопудово !

М
мукаачівець

минти то і самі і кришують!!!

В
Володимир

за меншу суму сторгувався з ними... другого виходу нема, Иванов Дмитрий здаеться кому переводились гроші на приват карту

Читайте також