У Михайлівцях хочуть на 2 роки засудити закарпатця

14
9

В четвер, 12 лютого в Михайлівцях (Словаччина) по вулиці Капушанській місцеві правоохоронці затримали 39 річного закарпатця на автомобілі Ауді А6, який їхав в стані алкогольного сп’яніння.

Водій відмовився проходити тест на наявність алкоголю в крові, тому був затриманий та примусово доставлений до місцевої лікарні.

Більше того, з’ясувалося, що водійські права в нього вилучено за  подібне правопорушення на термін до березня 2016 року. Наразі, як повідомляють словацькі ЗМІ водію загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін до двох років.

Мукачево.net

Коментарі

!
!!!

менше пити треба, а то у вас водіїв, усе винуваті даі,а ви, божі ягниці. якби моя воля, то у тюрьму, пяничку, який за рульом.

З
закон

Закони суворі і їх треба дотримуватися в якій країні світу ти б не знаходився!

7
7

одрізати пяниці гертанку бо більше не пив за кермом

ТУ
треба убрати сю ынформацыю

то схема ухилення від мобілізації

Д5
До 555

555 а ти нараз видко дуже розумна людина ато в таких людях як ти нуждається ти вже нараз пишися на передову в дебальцево ти з такими ідеями як тут видаєш там войну виграєш 555 ти лутьший ти главноє все і всм говори шо думаеш

ПВ
пить вредно!

А чего возмущаетесь? Вы же в Европу рветесь!Будте добры соблюдать и придерживаться....

Д5
ДО 555

а поляки ті взагалі -штраф до 10000$ і тюрма до 5 років.. -може їх сюди пригласити туй порядки навести..

N
nord

jakso ti v hostyax to i vedi sebe vidpovidno, i ne porusuj pravila jaki vstanovleni.

5
555

ци словаки вобще обнаглили чому непередадуть украинцям а сажають наших льудей як сами хочуть уже неодин там седить.треба брати имати тут словакив и туй их сажати тоже тоди увидеме як вони будуть поводитися.

Читайте також