У минулі вихідні троє угорців позбулися автомобілів

6
0

У них Чопські митники виявили майже 400 блоків контрабандних цигарок

Для перетину кордону власники автомобілів обрали смугу "зелений коридор", тим самим декларуючи, що не мають заборонених для перевезення предметі* Одняк як виявилося на митно-прикордонному огляді, в автівках було приховано чималу кількість тютюнових виробів.

Причому один з них, власник "Вольксвагена", де виявили 778 пачок цигарок у поясненні заявив, що заїхав на полосу руху, яку йому вказали і про те що це смуга "зелений коридор" не знав. Цигарки ж заховав у запасне колесо від

угорських митників.

Не заперечував, що приїхав до України заправити автомобіль пальним та прикупити цигарок і інший громадянин сусідньої держави. Його Деу був буквально «нашпигований» тютюновими виробами, які були приховані від митного контролю у спеціально виготовлених тайниках під нижньою частиною сидіння та у днищі багажника. Більше ніж 2 тисячі пачок цигарок власник автомобіля запакував у тайники через спеціально виготовлені отвори, які, прикрив металевими пластинами та замаскував декоративною обшивкою.

Автомобіль ще одного угорського громадянина, який митники вивели зі СМУГИ "зелений коридор", теж виявився не порожнім: при проведенні поглибленого огляду "Пежо" за спинкою заднього сидіння митники виявили тайник де подорожували 890 пачок цигарок.

По даних фактах запроваджено протоколи про порушення митних правил а предмети контрабанди вилучено. Загальна кількість вилучених цигарок -3758 пачок, вартість - 6321 гривень. А от вартість автомобілів, які митники вилучили, оскільки вони використовувалися для приховування предметів порушення митних правил значно більша і складає 179 939 гривень .

Повідомили ЗІА "простір" в прес-службі Чопської митниці

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також