У митниці пообіцяли відреагувати на п'яного Ігора Стрічика, який їздив за кермом Tesla (ФОТО)

25
13

Хоча, спочатку вони повинні провести власну перевірку.

Як повідомили у прес-службі Закарпатської митниці, наразі проводиться перевірка обставин "щодо можливого порушення правил етичної поведінки заступником начальника митного поста «Малий Березний»-начальником відділу №1 Ігорем Стрічиком".

"За її результатами, у разі підтвердження, буде прийнято рішення щодо ініціювання питання про притягнення його до дисциплінарної відповідальності", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, раніше Mukachevo.net писало про те, що патрульні спіймали п'яного за кермом високопосадовця Закарпатської митниці Ігора Стрічика.

За інформацією патрульних, водій автомобіля Tesla перетнув суцільну смугу розмітки, саме тому автівку зупинили.

"Виявилося, що керманич є заступником начальника одного з митних постів Закарпатської області", - йдеться у повідомленні патрульних.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

З
золікови

какая разница, какие порнофильмы з малолетками смотрит учитель твоих детей. Какая разница, какой кокс употребляет хирург, который будет делать операцию твоей жене. Какая разница....Это же не в рабочее время....малінько думай головов, а не тим, удкіть ноги ростуть.

ХВ
хохол взятка

просто я не хочу работать, я люблю брать взятки. люблю в армани одеваться как все рагули-митники а теслу купил, потому что надо быть в тренде. типа я самый продвинутый. у меня еще биткоины есть.

Z
Zoltan

А если подойти с другой стороны: какое отношение имеет руководство к тому с чем в свободное время подчиненный занимается? Такое было только в советские времена, когда даже в лишную, семейную жизнь вмешивались вышестоящие. Другое дело, если это произошло в рабочее время. Или другое дело было бы если соответствующие инстанции - полиция, налоговая, отдел СБУ тд. - спросили бы господина: а откуда у тебя деньги на такую "скромную" машину? Кстати, это могли спросить и без этого происшествия!

ІС
Ігор Стрічик

Трохи пляшок наскладав, тать на Теслу назбирав. Щи речі з дома повиносив , сижу тепер я голий-босий. Але вшитко то фІгня, бо є Теслочка моя. Правда трохи она ржава, та щи й руль у ниї справа. Но машина є огінь, пре по трасІ так як кінь. Тесла дізєль, резко мчить, но глушак мало пердить. По селу на нІй дрІфтую правда тормоз не працює. Но то нич кідь не фунгує Бо я лабами гальмую!!

В
Вашар

Відреагують, йой, буде мати догану майже,а може і ні кіть мало посіє,та непероводити такого чоловіка на Теслі в Батево за такоє.

ІС
Ігор Стрічик

Коляд коляд колядниця На Теслі п'яному не скриться Бо менти мене імають І в писок драгера вставляють.

?
?

Купив би собі шось скромніше і негатива в половину меньше

Z
Zoltan

Tesla - скромный пацан...

С
Стьопа

Його брата близнюка вже давно уволили з таможні за п"янку!

Д
Друг

Звільнення , в поліції якщо поліцейського зловили п’яного складають 130 купап звільнення автоматично! А тут іще вони будуть розбиратися що тут рішати звільнити урода!!!

М
Мирон

Шо напали на людину то усьо маск замутив

ІС
Ігор Стрічик

Якось візся я на Теслі, тать забов де сь тормоза, всунув яйця в карбюратор - повилазили глаза. Такой в стовпа я впаявся, розхерачив Теслу в хлам, пак приповз сюда в коменти, бду я фіркати туй вам.

Б
Бррр

А то что "держслубовець" катается на Тесле , некого не заинтересовало?

Читайте також