У МЗС розповіли про терміни перебування українців у ЄС за умови безвізу

6
6

Кожен українець зможе перебувати у ЄС протягом 90 днів кожні півроку.

Однак, безвізовий режим дозволятиме здійснювати лише туристичні та бізнес-поїздки, але не даватиме права на роботу чи навчання за кордоном, пише УП.

Про це на засіданні Кабміну заявив перший заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко. 

Безвізовий режим діятиме для тих, хто має біометричні паспорти. У кого є дійсні візи на старих паспортах, зможуть їздити по них.

- Жодних додаткових документів, крім тих, які прикордонник міг запитати у людини, яка мала у паспорті візу, ніхто запитувати не буде, - каже посадовець.

До речі, вартість оформлення біометричних паспортів складає зараз 557 гривень (за 20 робочих днів) та 810 гривень (за 7 робочих днів).

6 квітня цього року Європарламент підтримав безвіз для України

Коментарі

ПП
працівникам паспортного столу

Беріть із таких Феріків не 200 гривень а 200 доларів, кіть се ч*о готове платити хабарі.Такий ти хитроує*аний, хочеш шоб хтось за тебе "скакав" іди поскач сам, і докажи( в першу чергу самому собі) , що ти людина, а не баран з котрого можна капусту і шерсть стригти

Ф
фері

Шос не бачу майданутих скакунів там, коло паспортного. Що воні роблять? Готуються піарити можновладців? ГАНЬБА!

ДФ
до ферія

Йолопе, із-за таких як ти, в Україні корупція зашкалює! Двісті раз в рило треба дати такому чиновнику і тобі разом з ним ,за компанію. Якщо зробити громадський контроль за видачею паспортів, корупція зникне як роса на сонці, бо ті гівнярі що працюють у паспортному столі будуть боятися за втрату робочого місця.

P
pityu

Еще немного времени, и все будет ясно. Прошу не забывать, что и на той стороне границы с ЕС будут пограничники, которые будут действовать не по указанием наших правителей...

1
123

"Жодних додаткових документів, крім тих, які прикордонник міг запитати у людини, яка мала у паспорті візу, ніхто запитувати не буде, - каже посадовець." ----- Будь ласка хто -не-будь поясніть мені вище викладене, бо я ніяк не можу по розуміти а тим більше про яку візу при безвізовому режимі може йти мова ? Чи яке відношення має укр прикордонник при дійсному проїзному документі (загр. паспорт) до візи другої країни ? А які ще "Жодних додаткових документів" ??????

М
МЗС

Хто до цьго їздив той і буде їздити за кордон так що для інших то радість двояка

Читайте також