У наступному році закарпатський туризм отримає 1,8 млн. грн

7
0

Сьогодні на черговій сесії Закарпатської обласної ради депутати прийняли рішення «Про доповнення Програми розвитку туризму і курортів у Закарпатській області на 2011-2015 роки». "За" проголосували 87 депутатів.

Найважливішим положенням проекту рішення є затвердження змін, доповнень та видатків по фінансуванню Програми на 2012 рік.

Так, на Підготовку та видання для вболівальників фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу друкованої продукції з інформацією про Закарпаття, схемами маршрутів руху автотранспорту із зазначенням місць можливого проживання, харчування, тимчасового відпочинку, автозаправок, станцій технічного обслуговування тощо, область виділить 50 тис. грн. Ще 90 тисяч потрібні на підготовку та видання друкованого довідника з кінофільмом у форматі DVD «Туристичні перлини Закарпаття».

Також доповненням до Програми передбачено утримання існуючих та маркування нових туристичних маршрутів краю, встановлення інформаційних вказівників на маршрутах руху туристів, які відвідуватимуть фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року з футболу; організація Днів туризму на Закарпатті; фінансування заходів підвищення якості обслуговування туристів працівниками туристичних та готельних комплексів, а також реалізація програми «Чиста Тиса – 2012». 

Всього, згідно з прийнятим сьогодні доповненням, на розвиток туризму і курортів в Закарпатській області в 2012 році буде виділено 1 764,3 тис. грн.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також