У неділю на кордоні затримали чотирьох іноземців

19
1

з психотропними речовинами

Чотирьом спробам ввезення в Україну  препаратів, що мають психотропну дію, завадили учора співробітники Держприкордонслужбиспільно з митниками.

У пунктах пропуску «Вилок» та «Лужанка» (україно-угорський кордон) було затримано двох громадян Угорщини. Водій автомобіля «Рено» заховав між передніми сидіннями транспортного засобу 100 пігулок транквілізатора «Фронтин», а його «колега» - 146 пігулок аналогічного препарату у сумці та у відділенні для рукавичок. В обох випадках стосовно угорців складено протоколи про порушення митних правил.

У пункті пропуску «Херсон – морський порт» аналогічні протоколи було складено стосовно капітанів двох суден - „СенПіонер” (прапор – Сан-Він-Сент), „МінкаС” (прапор – Великобританія). У каюті першого оглядова група знайшла  30 таблеток психотропної дії „Асерін”, а в судовій аптеці британського судна – 50 пігулок «Ефедрину».

Загалом за 10 місяців нинішнього року співробітники прикордонного відомства вилучили близько 70 кілограмів різноманітних препаратів психотропної дії.


Коментарі

C
crisscross

Что это за государство: Сан-Вин-Сент?)))))))))))))))))))) Изобретение Держ. Прик. службы? Образование на уровне, так держать)) В Сан-Вин-Сент))))))))) Украина жжет.

Читайте також