У неділю в Києві віче, а в Ужгороді автопробіг

12
12

Відбудеться він на підтримку київського Майдану.

У неділю 22 грудня  в місті Ужгород знову організовують автопробіг. Місце зустрічі колишнє - стадіон "Авангард".

Старт автопробігу о 14:00 на підтримку Майдану. 

Нагадаємо також, що в Києві 22 грудня о 12.00 відбудеться Народне віче. Лідери трьох опозиційних сил Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок оголосили сьогодні про проведення в неділю, 22 грудня, нового Народного віча на майдані Незалежності в Києві, що має початися опівдні, і закликали громадян приєднатися.


Як мовиться у спільній заяві трьох політичних сил, оприлюдненій на їхніх сайтах, «Вікторові Януковичу варто знову нагадати, що МИ – Є!»

«Ми, люди, які прагнуть змін, відчувають себе громадянами, а не рабами, хочуть жити, а не існувати. Ми всі вийдемо на майдан Незалежності о 12:00 у неділю, щоб показати, що нас – мільйони й ігнорувати нас не варто!» – заявили опозиційні лідери.

«Уся країна бачила цинічне інтерв’ю президента Віктора Януковича. Уся країна чула цинічний звіт генпрокурора Віктора Пшонки. І вся країна зробила висновок, що вони живуть в іншій державі – там, де немає проблем і заторів, де ніхто не має власної думки, а жорстокий розгін мирних демонстрантів із кийками і арештами – це «незначне перевищення повноважень» і «нейтралізація купки провокаторів» – так назвали опозиціонери причини, що змушують їх скликати демонстрацію.

Вони також обіцяють на ній концертну програму: зі сцени на Майдані мають виступати гурти ТНМК, «Мотор’ролла», «KOZAKsystem», «Гайдамаки», «Ролекс», «Крамбамбуля» (Білорусь), а також виконавці Тарас Чубай, Марічка Бурмака, Ніна та Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, пише Радіо Свобода. 

Коментарі

Й
йоушко

шановний СЛОВЯНИН.Для того щоб розуміти умови ЄС,мені не треба їх читати ,я їх почуваю на собі не перший десяток років ,живучи у ньому.Хамити нікому не хамлю а пишу правду, бо дуже добре усвідомлюю те ,що у Україні відбувається.Як би вам ся любило коли скажім в мене згоріла хата ,а ви як сусід предложили мені у вас пожити , але я вам поклав мої вимоги що до моїх прав.ОТ СЕ НЕ СЛОБІДНО.

С
Слов"янин

Шановний "йоушко"! Ви читали проект тексту асоціації України з ЄС (в Інтернеті можна знайти основи)? Пак нашто ви хамите корінному закарпатцю? Йсе неслобудно.

Й
йоушко

ВАДЬ ЙОУЖІ .Я Є УРОДЖЕНЕЦЬ ЗАКАРПАТТЯ ,І Я ЛІПШЕ ЗНАЮ ЩО І ЯК Є У ЗАКАРПАТТІ ,І Я ТАКИЙ ГАЛИЧАНИН І УКРАЇНОФОБ ЯК ВИ МАРСІЯНИ.А ТО ЩО ВАШ БАТЬКО ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАВ ВАС ЯК БАРАНІВ, ТАК ТО ФАКТ.

С
Слов"янин

Для "кум мішко" Кидь пушла така жара, тямлю інакший анекдот, на тему армянського радіо. Вопрос: возможна ли революция в США? Ответ: нет, не возможна Вопрос: почему? Ответ: потому, что там нет американского посольства.

З
зоя

Може краще побігайте пішки,або в річці поплавайте і накінець уже остиньте!

КМ
кум мішко

Сидить Путiн у себе в офiсi. Дзвiнок. "Альо! Пане росiйський президенте? То йоушко туй из Андрашовцю, з пивної дзвонит. Задзвонив'iм, жеби вам уповiсти, же ми тут вам офiцiяльно войну декларуєме!" "Харашо, йоушко , – вiдповiдає Путiн, – Ето дєйствiтельно важная новость! А у вас бальшая армiя?" "Йой, но зараз, малинько почекайте. зробивши деякi розрахунки, - в нюй є я, муй кум Мішко, сусiда Пітю i всi шо туй зо мнов у преферанс грали. То нас ушитких вiсiм!" Путiн зробив паузу. "Должен сказать тебе, йоушко, што в маєй армii 100 тисяч людей, каториє толька ждут маєво прiказа!" "Най би го фрас узяв!". "Я зараз вам передзвоню!" Наступного дня йоушко дзвонить знову: "Ці чуєте, пане президенте, становище воєнне нико не удміняв! Ми туйки роздобули всяку войскову технiку для нашої пiхоти!" "А што за технiка, йоушко?" - запитує Путiн. "Но, в нас типирь є два бульдозери, комбайн, ай трактор вуйка Петі" - вiдповiдає йоушко. Путiн дещо здивований.

С
Слов"янин

Хоч "Йоушко" заслуговує на критику, але прохання до "До йоушко" не займатися українофобією! Треба навчитись виділяти нормальних українців від організаторів євромайдауну.

ДЙ
До йоушко

Скор вам - хохлам буде кінеці!

ДЙ
до йоушка

галицайчику, На Закарпатье е имя Йовжко( Йовжи)....

Є
Євроштаб

Хлопці,а у Мукачеві креативніше,як у Європі - голі на біціглях.

Й
йоушко

ТОБІ СЛОВЯНИНЕ СКОРО БУДЕ НЕ ДО СМІХУ. ПРОДАЖНА ШКУРА.

С
Слов"янин

"У неділю в Києві віче, а в Ужгороді автопробіг". Це вже навіть не смішно.

Читайте також