У Нідерландах стартував референдум щодо асоціації з Україною

4
14

По всій країні відкрилось близько 8 тисяч дільниць, де зможуть проголосувати місцеві.

Виборчі дільниці відкрилися о 7:30 за місцевим часом, а голосування триватиме аж до 21:00.

Як відомо, щоб референдум, який має консультативний характер, був визнаний таким, що відбувся, явка повинна скласти щонайменше 30% від кількості нідерландських виборців. Остаточні результати голосування будуть оголошені 12 квітня.

Напередодні референдуму в країні відбулася інформаційна кампанія за участю представників України на підтримку Угоди про асоціацію з Європейським союзом.

Коментарі

Т
толя

Если бы кинула , то ты бы молчал профессор .

З
Закарпатец

Вот иногда смотришь на Толяна и думаешь: «Даааа,сколько же раз тебя ронял аист по дороге!»

З
Закарпатец

Толян был дурак-дураком, полечился, помогло: стал идиотом. Улыбайся Толян, Украина любит идиотов. Толян со временем мечта идиота превратилась в реальность психопата - Европа вас кинула по полной

Ф
Фома

Україна повинна керуватися здоровим національним егоїзмом і співробітничати на взаємовигідній основі з різними країнами, у т. ч. і з Росією. Цього нездатні зрозуміти лише майдануті, тіпа Толі.

Т
толя

Ти мене розсмішив . Хіба можливо пресоване пресувати . Хіба кацапські голодранці знають інший світ . У них тільки вище їхнє ВЫСОКОМЕРИЕ . Знаєш той триклятий СРСР, навчив народ де він панував , виживати попри малі доходи . І цим користуются всі уряди на теренах колишнього СРСР .Але Україна повернулась до Росії задом не на одне покоління . ЗАРУБИТЕ СЕБЕ ЭТО НА СВОЁМ НОСУ .

М
Мукачівець

А голандці сказали, що на дечому вертіли нашу файну Юкрайну, і в Євросоюзі її в упор не бачать... От так! ;) 12 квітня переконаєшся ;)

МД
Мукачівець до Толі

Ти чувак меньше в наші зомбоящики втикай, з"їзди разок в Росію, і побачиш, що там навіть зараз коли їх весь світ пресує, рівень життя значно (В рази) вищий, ніж у нас! Встань з дивана і подивись світ навколо себе! Кумарять такі відморозки,які крім зомбоящика, дивана і пива нічого не бачать, і мудрують...

ДТ
До Толя

Хлопче та ти точно хворий на голову. Який нах "ваш ДАЛЬНЫЙ ВОСТОК"? Ти що мені, мукачовцьови, пишеш? Та ти точно не 100%-ий!!!!

Т
толя

А ви до чого докотились . Китай переводить свої шкідливі заводи на ваш ДАЛЬНЫЙ ВОСТОК . Опаньки ! приехали...

ДТ
до толя

Цитуєш виплядка Ганапольського? Такі в тебе кумири? Тьфу,плять. А Україна вже додвигалася не до Європи, а до повної жо..пи.

Я
я

В результате, голландцы оказались большими патриотами Украины, чем майданные свидомиты.

Р
роби

Меньше надо красть и гейропа нам не нужна.Заканчивайте народ лохотронить евросоюзом и деньги возвращайте с оффшоров.

Т
толя

... Украина движется к Европе . И чем громче хохочет Россия над этим движением , тем больше оно ускоряется - любая нация не потерпит насмешек - Матвей Ганапольский .

0
098

Результати референдуму ні на що не вплинуть, оскільки Україна вже підписала кабальні угоди з ЄС, які призведуть до повного знищення промисловості та сільського господарства.

Читайте також