У Ніредьгазі, де звикли народжувати закарпатці, збудуть новий медкомплекс за 56 мільйонів

4
4

44 з них виділить Єврокомісія в рамках програми підтримки медичної галузі Угорщини.

Окрім нового медичного комплексу в Ніредьгазі, інформує Beregovo.Today, будуть модернізовані лікарні в таких угорських містах - Сегед (Szeged), Печ (Pecs) та Капошвар (Kaposvar). На це Єврокоміся виділить відповідно 43, 39 і 35 мільйонів євро.

Загалом же Європейська комісія ухвалила рішення про виділення на будівництво та реконструкцію медичних закладів в Угорщині 160 мільйонів євро.

Коментарі

У
українець

А у нас лікарем, медсестрою або навіть санітаркою працювати устроїтися можна тільки за взятку! Розмір хабарів від 500$ до 5000$. Всі знають, всі платять. САЛА УКРАЇНІ!

М
мукачево

Піднімайте тему про платне медичне лікування: платні аналази в поліклініці міській мукачівській ( приблизно 37грн.-мочи,45 -крові) , відвідування лікарів платне, одне лежаче ліжко в больниці мукачевській: день -120гривнів,в приймальні також прескурант, шо за експеримент в МУКАЧеві , Якого хера наші мукачівські депутати із мером золтаном практикують цю херню, це означає якщо людина не може проплатити то здихати прийдеться , на карман врачам хто не має, той не дасть ,а тут не маєш заплатити в касу ,то путь тобі ..........

П
петро

до Свети та як два построїти, не видите лем на невеличкий двохповерховий магазин хватило біля світлофору

С
света

за хабарі які зібрані за 20 років в мукачівському роддомі мож побудувати може і два такі медкомплекси, але кому то треба, гріють гроші які в особистому карманні лікарів і чиновників, тому так і живемо, тоєсть - виживаємо.

Читайте також