У Ніредьгазі затримали людину, в багажнику авто якого виявили тіло 21-річної жінки (ФОТО)

17
3

Поліція Ніредьгази проводить слідчі дії щодо вчинення жорстокого злочину - 22 листопада в автомобілі мешканця міста Матезалка було виявлено тіло жінки.

21-річна Ержебет була знайдена мертвою в багажнику автомобіля через десять днів після того, як про її зникнення було повідомлено поліції. Наразі відомо, що смерть мешканки села Мондок була заподыяна іншими особами. Їй було нанесено важкі травми, а потім жінку ймовірно задушили.

— Цей кримінальний злочин є безпрецедентним у історії нашої області, - зазначив др Ласло Сіладі прес-секретар прокуратури Саболч-Сатмар-Берег.

Поліція затримала та допитала власника автомобіля Антала К. Існують обгрунтовані підозри, що саме він наніс жінці травми несумісні з життям. У жорстоко вбитої жінки залишилася 4-річна донька. Родичі безуспішно розшукували зниклу.

"Ми того ж дня звернулися до поліції, коли Ержіка перестала брати слухавку. Потім обдзвонили всіх родичів, в тому числі у Будапешті та за кордоном, залишали їй постійно повідомлення в інтернеті - благали подати бодай якийсь знак, якщо її насильно десь утримують. Утім все марно. Лише через 10 днів поліція прийшла до нас пізно ввечері. Ми думали, що вони повідомлять добрі новини. Але вони принесли фотографію. Це була наша Ержіка. Я подивилася на її обличчя. Воно було скривлене від болю, все у крові, очі в. - і її рот і ніс, обличчя і очі роздуті. Еріжка не пила, не була наркоманкою, була спокійною, працювала для своєї родини. Як можна таке зробити з іншою людиною? ", - каже тітка вбитої.

Заподіяння травм, що становлять загрозу для життя, карається в Угорщині позбавленням волі до 2 до 8 років. Однак, якщо буде доведено, що це навмисне вбивство з особливою жорстокістю або з метою пограбування обвинуваченому загрожує максимальне покарання до 15 років в'язниці.


Коментарі

Р
росвигово

Або про "лежачі поліцейські" біля школи № 13. Поклали красиві, але нікчемної висоти. Деякі авто перелітають їх, не замічаючи. А це школа!

Р
ренгенолог

давайте шось доброе. немножко позитива

М
Місцевий

Редакція! Нам в Мукачеві обов"язкого знати про вбиту мадярську циганку? Розкажіть краще куди ділися насадження з бульвару перед МТІ? Знову висохли?

Читайте також