У новорічну ніч ППО збила 45 російських шахедів

6
7

У ніч з 31 грудня на 1 січня російські окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе іранського виробництва Shahed-131/136, з них 45 збиті.

Уточнюється, що в результаті бойової роботи протиповітряною обороною Повітряних Сил у взаємодії з ППО інших складових Сил оборони України знищено 45 ударних БпЛА.

У новорічну ніч ворожі дрони і ракети атакували Київ та Київщину.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

.
...

Такі хе роблять і говорять як і їх самий главний предводитель ху*ло. Або всі з ним і за нього або несогласних він убиває. Другої думки бути не може. Але в Україні найшла коса на камінь, зуби поламали. Чудно лише, що у нас то не всі розуміють...

ХН
хе- ному

а у тебе точно кочоня у голові, кіть перекручуєш мої слова так…..

Ш
шаман

а оті попи що у церкві вірші читають ото іє ч.....

.
....

Пи***ц, твердо вірить у попів. Я в шоці.... Чоловіче, вірити треба в Бога, а не в попів!!! То великий гріх! А Богу мош помолитися і в чистому полі, кіть дійсно молишся Богу!

.
....

Я думала, що зомбаки є лиш у рашці, но вижу тут їх тоже доста. На голову не налізає, як людина з доступом до будь-якої інформації у сучасному світі може виправдовувати тих біснуватих, що звуть себе МП. Слів нема... Всім, хто їх захищає, бажаю відчути на собі особисто їхню "милість". А правоохоронцям треба виявляти всіх "захисників" МП, і вставляти мізки або на**р разом з попами за руським корабльом. Думаю достатньо вже таких терпіти і не помічати, дотерпілися..

ВХ
віротвердому Хе

Чомусь не залаяв мацкалям? Любиться, шо витворяють з нами? Дале слухай своіх "настоящоцерковних" най і туйка народжених пацканичів-шизматиків. Шо з того шо туй народжені - коли запроданці та полову у голови несуть. Ще бигарь на кінці лусне!

Х
ха

щи най ми кось уповість, ош мацкалі не то шо християни, а ош они люди, то мош копнути таких у гуз-цю. Щи і їхні попи туй про штось варнякавуть, коли "сятять" ракети, шахіди і усякоє, што нас убивать. І чудувуся з нашої челяді, які ходять до прославляючих Сатану (х-ла). Бо по ділам треба судити. А щи х-ло збрехав, ош нас не буде бомбити, а раз збрехав, значить від диявол (диявол, то є брехня і батько брехні). А гундяй му осанну співать і його слуги і наша сліпа чернь у рокаши з ним.

Читайте також