У новорічну ніч таксі на Закарпатті працюватимуть за подвійним тарифом

16
11

Про це зазначили Мukachevo.net у кількох міських службах таксі міста Ужгорода, Мукачева, Берегова та Виноградова.

Диспетчер мукачівського таксі розповідає, у новорічну ніч вони працюватимуть, але з 23.00 до 01:00 у буде перерва, а далі до 08:00 години ранку перевізники їздитимуть за подвійним тарифом. 

Хоча, як розповіли редакції таксисти, враховуючи, що при стандартній посадці потрібно заплатити 35 гривень, то не кожен готовий віддати 70 гривень подвійного тарифу, особливо коли їхати від мікрорайону Росвигово до центру. 

— Люди коли чують ціну, то кажуть, що краще пройдуться пішки, - розповідає один з таксистів. 

Водії кажуть, що не кожен згідний виходити працювати у новорічну ніч, адже у більшості випадків їм доводиться возити п'яних людей, які бувають і буйні і такі, яким стає погано, прямо у салоні...

Така саме ситуація і в Ужгороді, лише перерва буде з 23:30 до 00:30. Звісно, подвійний тариф.

Про подорожчання послуги у новорічну ніч зазначили редакції і в службах Берегова та Виноградова. 

Нагадаємо, ще у вересні мінімальний тариф таксі у Мукачеві виріс до 35 гривень.

Коментарі

СД
сидіть дома

наше люде в булочную на Новий Гуд ся не возять

Z
Zoltan

На новый год проблема обычно не в цене, а в отсутствии такси :(

M
Miko

До Вано.є

В
Вано

До попередника: на хабарі теж є встановлені державою тарифи???

В
Вано

У новорічну ніч завжди була подвійна такса. Нащо з того робити новину. А то у скільки раз підскочили ціни з 2014 року нікого не вражає???? Сидите тут і отсасуєте у влади, як останні проститутки.

АЯ
А якщо серйозно

жоден ресторан,жоден хабарник, дохтор, торгаш не має права просити більше, як встановлені відповідними державними структурами ціни.Біда лем в тому, що ніхто не знає, де суть ці встановлені ціни, вот і рубають з плеча хто як може.

СК
Степан Крук

На новорічні свята таксисти купуватимуть продукти харчування за подвійними цінами, бензин будуть заправляти за подвійними цінами. Парковка на вулицях міст платна. Так буде справедливо! А якщо серйозно, таксисти не мають права самовільно, без погодження із відповідними державними структурами піднімати ціни, Якщо вони не розширили сервіз перевезень.

Щ
Щирий

Евробахаа є евробаха.Таксує на ній, то най платиь налоги. Або по місцю регістрації бахать евробахою.

ДП
До правдоруба

Ніхто нікого силою не заставляє сідати в таксі, нехай їздять на наших базиках, які мають "100% техогляд"а за рульом сидять пяні водії, з яких тхне перегаром, що дихати неможна в маршрутках....

П
правдоруб

1). - жоден з цих так званих "таксистів" НЕ МАЄ відповідної ліцензії на ПРАВО ЗДІЙСНЕННЯ ПАС САЖИРСЬКИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ 2) . половинна з них перевозять людей на євробляхах, які є контробандними бо вже давно просрочили "пересічку; 3) - ЖОДНА з цих "таксіських" машин не пройшла ТЕХОГЛЯД!!!!!!!.....а людей возять!!!!! ВАМ НЕ СТРАШНО сидати в ці цурбаки????

K
ka

подвійний тариф вже пару днів як

Читайте також