У Нижньому Солотвині вантажівка знесла пішохода на зебрі

21
16

Як повідомив один з читачів Мукачево.net, який був на місці подій, трагедія сталася о 21.10.

У Нижньому Солотвині вантажівка на повній швидкості збила на смерть пішохода, який саме переходив дорогу в чітко зазначено місці поруч із зупинкою.

Наразі дорога перекрита, на місці подій працюють правоохоронці та рятувальники.

Коментарі

В
володимир

Так ця трагедія сталася де не було освітлення.Але які люди пишуть таку дурницю лише для того щоб обговорити інших,вони сидять діля компютера і до шоферства нічого не мають,і вони обговорюють в теплій кімнаті про водійське життя як баби на базарі.Вони думають лише про себе а до інших їм нічого не має.У водія фури теж є своя сімя і він нехотів позбавляти життя іншої людини.Якшо на сайті є настоящі водії то вони мене зрозуміють.

А
Анатолий

проезжал в то время возле аварии, шёл дождь и освещения небыло. Авария произошла где-то метров 40 за пешеходным переходом.

В
Воодимир

Цікаво який очевидець написав що пішохід дув збитий на пішохідному переході якщо зіткнення було декілька десятків метрів після пішохідного переходу.А чи бачів очевидець чи працювала лампа освітлення в нічний та дождьовий час? Обговорювати така дурницю може лише недоумковатий ,який ніколи не сидів за кермом в нічний час.

Ш
Шофер1

Мукачівцю- ти з ЛОХОВА!!!то коло Мукаева

6
6666666

Тому недоумкуватому "Мукачівцю" скажу,що жилети мають носити і пішоходи і велосипедисти хоча би у темну пору доби.А ще хочу сказати,що винуваті в першу чергу дорожники,що мали б визначити на дорозі приближення до пішоходного переходу а може десь і світлофори як це є у нормальних країнах.Гроші на це є,просто нехай менше крадуть виродки.А подруге мусорня нехай добре робить свою роботу,бо у них головне грошей побільше зібрати,а вони мають патрулювати а не на постах і в кущах стояти.Зверніть увагу на пост біля Мукачева-там лише фури спиняють з порушенням ПДР.За те що людей на дорогах калічать нікому нема діла.Чому не штрафують велосипедистів,які дуже часто прямо під їхнім носом порушують ПДР в нетверезому стані.Тому що з ними треба попрацювати,а це бидло хоче лише легкі гроші із водіїв збити.Одне слово "БИДЛО".Шановне міліцейське начальство почніть уже працювати,досить хабарі збирати,чи доки це не стосується Вас нічого не треба робити? Тож бажаю Вам опинитися на місці тих хто втратив близ

Ш
Шофер1

прощитай гальмівний шлях у дощову погоду свойов розумнов головов-нигде ти не прощиташ то всьо зависить од обслужіванія машини комнатний шофер

Ш
Шофер1

ти побзирай як на малих машинах їздять во других машина поламана на міжнароднів трасі і даже велосипедисти їздять із заднім фонариком проблисковим і із жилетом даякі і нефіг туй писати херню кіть ти дуже і дуже мало за рулем

ПЗ
Пітьо з тимітьова

Ну не знаю, каміони зазвичай спокійно їздять, все ж таки товар везуть і все таке. От звичайні водії так, літають, до того ж, на наших дорогах панує цікавий стадний інстинкт: якшо одна машина починає швидко їхати, обганяти, то всі інші за нею, своєрідне змагання. А багато хто сприймає обгін себе коханого як посягання на власну гідність, звідси всі ці безглузді перегони. Реально тяжко їхати на такій трасі 90, постійно хтось прилітає під багажник, висить, сіпається, щоб обігнати... куди люди спішать, на той світ?

М
Мукачівець

Я з вас недоШоферів і недоВоділ утухаю просто! Які до біса наліпки? Люди шо мають кожен із собою жилети носити? Як прибиральники із жрепів? Ви свойов дурнов головов думаєте? проблема не тільки у пішоходах, проблема у тому бидлові, яке зараз в багатьох випадках за кермом. Особливо це стосується вантажівок. Понакупляли прав, понакупляли машин і їздять як хочуть! Міжнародна трасса? А людям шо тепер? Порхати у небі переходячи трасу, їх питали коли трасу ставили? їм створили умови для безпечного переходу? Наше бидло у дощ на якій швидкості їздить? Наскільки збільшується гальмівний шлях у дощову погоду? Такшо не розумакуйте! Ішти понадумали собі.... жилети носити, може іщи гірлянди на ся люди мають завадити, бо ви собі понапридумовали. Учіться їздити! А пак откривайти роти свої як за кордоном.

Ш
Шофер1

дуже би добре боло оби у правилах боло шо у темну пору доби велосипедисти пішоходи носили світлоотражаюці жилети-они недорого стоять і боло би усім добре-бо коли вечір а тем более коли дощ моросить дуже треба напрягати очі

П
Пінхед

То дуже дурне місце - після спуску всі їдуть як мінімум сотню, і в дощ ця зебра перетворюється на пастку. На жаль, водії це не розуміють і не пригальмовують, ну а пішоходи теж можуть і не подивитися, і напідпитку там ходити. Освітлення тут мало що вирішить без того, щоб пішоходи в темний час доби переходили дорогу з двадцятигривньовими блікуючими наліпками.

В
Василий

Так-же хочу добавить что в тот момент шел жуткий дождь, к тому-же переход не освещался совсем. Увидеть беспечно переходящего пешехода, потому что он считает что можно переходить дорогу не посмотрев направо и налево поскольку он находится на переходе, и "убедится в безопасности" как гласят правила, в таких условиях крайне тяжело. Я не защищаю ни того ни другого, но обвиняю дорожную службу в отсутствии освещения. Кто ездил по Ужгороду в дождь меня поймет!

Т
толя

їхав повз місце дтп у 19:30 приблизно, міліції ще не було.

Ю
юра

згідний з водієм на М трасі не повинно бути зебр і навіть корови не слід через неї переганяти,щоб нашу дороги не називали траса жаху.Загиблій людині земля-пухом родині співчуття.

В
водій

в котрій нормальній країні на міжнародній трассі є зебри???

K
Kate

це сталось раніше ніж 9.10 тому що о 8.15 вечора проїзжала і бачила що там щось трапилось

Читайте також