У одній з шкіл Мукачева стартувало перше анкетування в рамках ініціативи ЄвроКрок

19
16

Ініціативна група зустрілася сьогодні з педагогічним колективом Мукачівської СЗОШ №4, де провела анкетування щодо ключових проблем в освіті та напрямків її реформування.

Голова ініціатвиної групи Інгрід Туріс нагадала освітянам про важливість майбутньої реформи освіти, її європеїзації, а також подальшого активного співробітництва на рівні "освіта-громадськість".

Інші представники ініціатвиної групи розповіли про ефективність такого анкетування, а також те, що анкетування проводитиметься з учнями та, відповідно батьками. Анкетування є абсолютно анонімним.

На основі аналізу результатів анкетування буде розроблений порядок дій щодо реформування освіти Мукачева та, можлвио, цілого регіону.

Нагадаємо, що нещодавно було презентовано ініціативу ЄвроКрок та окреслено основні напрямки її роботи. Про це ви можете дізнатися у матеріалах:

Презентація освітньої ініціативи ЄвроКрок в Мукачеві відразу ж переросла в дискусію

Інгрід Туріс: ЄвроКрок – це ініціатива, яка покликана вивести освіту Закарпаття з глибокої кризи

З будь яких питань, а також з пропозиціями ви можете звертатися за контактами ініціативної групи:

evrokrok@gmail.com
https://www.facebook.com/evrokrok
https://vk.com/evrokrok
https://www.facebook.com/groups/evrokrok/

Коментарі

З
Закарпатец

http://ru.faktxeber.com/News_h436094.html Президент Украины снял ответственность с Путина за войну на Донбассе

ДІ
до Івана

Іване з дітиною уроки учи, а не пиво глуши

І
іван

тут говорять за репетиторство, так вот нич не маємо проти нього, але біда коли вчителі спеціально нич не вчать, щоб діти масово ходили на додаткові, а щи кіть підеш до іншої, незалежної вчительки на додаткові, то бісяться і оцінки у рази занижують, ось за таке треба руки ламати, бо самі столкнулися, коли ставить дитині задовільно, учень іде до неї на додаткові платні заняття, учитель і далі почти нич не учить, але вже ставить оцінку відмінно, тут ще одна проблема черговий розвод кошельків батьків. А взагалі то, у школах не більше 50 відсотків учителів які хочуть і можуть вчити і у яких гроші на другому плані, бо без грошей нико не хоче щоб вчителі займались з дітьми, особливо на додаткових занятях, але не розводьте народ і не кричіть, що робите задарь, бо і рівень ЗНО по області показав якість наших освітян.

Ш
Школа

Хер шо дадуть, скорше заберуть, Нова реформа збільшує навантаження вчителям з 18 год до 24год на тиждень, а зарплата та сама, а то й ще менша. Педстаж за вислугу збільшили з 25 до 30 років. Перспективи у нашої школи великий нуль а то і мінус. Це реалії сучасної школи. Пристижність професії нуль з мінусомБагато вчителів вже думають як перепрофілюватись на щось іньше. При таких умовах в школі залишаться тільки вчителі у яких у же дах поїхав на цій освіті......(від безвиході)

Д
Дааа

Я пам'ятаю тих учителів тепер вони директора шкіл і коли на уроках не слухав так укаскою по хребті дістав шо сльози текли але предмет знав і до тепер пам'ятаю дати і боявся батькам сказати шо дістав від учителя бо ще би дома дістав і був наказаний а тепер батьки вискочки бізнесмени набрали кредитів накупляли машин у кредит і приходять в школу і доказують шо його дитина розумніша за всіх на світі . Дайте вчителям ті права шо мали 15-20 років і весь євро крок і зарплату підніміть вчителям

В
Вікторія

Наверно хтось виграв європейський гранд на освіту і тепер на шару його внідряє у школи.а грошики у карман.

Д
Дааа

Учителі погані? Батьки якшо ви свойих дітей дома не виховуєте не займаєтеся то йіх навчить і виховає ТЮРМА . Ніяка євро американська китайська ініціатива анкетування фінансування не допоможе дітям тільки батьки якшо дитина батькам не цікава то вона нікому не цікава

В
Вчитель

Спочатку створіть матеріальну базу у школах, а потім бумажками засипайте

Т
Тереза

Щоб ви всі на ті сіточки жили , що вчителі мають.

М
Мукачівець

Політичний піар рефрматорки не більше!!!!!!!!Не вискочки мають реформи проводити а освітчені люди!!!Подивимося чим закінчаться реформи,з нетерпінням чекаємо виборів в міську або обласну раду...

Ш
Школа

Не потикайте вчителям репетиторством. Поки батьки самі по калимам ходять чи шукають собі заробіток на стороні, то учителя за копійки з вашими дітьми займаються. Якщо таке вигідне репетиторство то чому самі бітьки з дітьми не займаються. Всі зараз розумні у всіх інтернет,майже всі мають вищу освіту і у школу ходили.

ПЛ
прості люди

Шановні освітяни!В країні війна,криза, після падіння гривні і підвищення цін на ком послуги більшості жителям нашої області треба не вмерти з голоду якимось чином, а ви все ниєте і ниєте.Зарплату маєте добру, сіточки, репетиторство і все вам мало Повиганяйте старих вчительок які як раз дуже напоганий рівень зарплат мають.Перш ніж фінансуввти треба щось робити з корупцією у сфері освіти, бо уже немає сил

Г
Гість

А де поділись наші профсоюзи. Невже рівень зарплат освітян всіх влаштовує??7 Чи все спишемо на війну (хоча в Україні проходить офіційно АТО)? Чому профспілки мовчать???

Ш
ШОК

Зарпалати вчителям підніміть,а то від ваших реформ шось зарплата менша а ціни вищі.

ПЯ
Просто, як двері

Пересунути кордон троха на схід - на перевал, і одразу знайдуться гроші на освіту, на медицину, на нормальне життя чесним людям.

Q
QqQ

"Велосипед" у світі уже давно є,а без фінансування освіти-ніякої реформи не буде.(плавати в басейні без води не навчиш).

Читайте також