У окремих навчальних закладах Мукачева мерзнуть діти

11
25

Зокрема, йдеться про школи та садочки в мікрорайоні «Росвигово».Міська влада взяла на контроль ситуацію.

У понеділок, 23 січня в мукачівських школах відновилися уроки після довгих канікул, пов’язаних з намірами влади зекономити на опаленні.

Втім, як повідомили Мукачево.net, читачі сайту, в окремих навчальних закладах – дуже низька температура. Зокрема, мукачівці скаржилися, що погано отоплюється ЗОШ №11, №13 та дитячий садок №34 (поряд з ЗОШ №11). «Діти та вчителі – у шубах та куртках. Хіба це правильно?», – обурюються мукачівці.
 
Директор ЗОШ №11 пояснила низьку температуру в закладі тим, що опаленням в школі увімкнули лише цієї суботи, і будівля не встигла нагрітися.
 
Цю ж інформацію Мукачево.net підтвердив заступник міського голови Михайло Лабош, і пообіцяв взяти ситуацію під контроль.
Натомість щодо низької температури в ЗОШ №13, то і директор, і чиновник її спростували. 
 
Натомість у міськвиконкомі повідомили також, що були проблеми з опаленням у ЗОШ №6 (мікрорайон Підгоряни), де «завоздушило» батареї в молодшій ланці.

Коментарі

М
Мама

Цікаво, а де санепіденстанція? Чи вони не знають про це?????

В
Ваня

У 8 бурсу зайдіть!!!!

В
Ваня

у 8 бурсу зайдіть!!

Ш8
школа 8 мама

У нас уже прогрілося, а було 8 градусів в класі. Якщо потрібен карантин, то краще одразу хай оголошують, а не чекають, щоб діти похворіли. Здоров'я дорожче, ніж всяка економія!!!

А
Аня

В 11 школі це вже не в перший раз

Ч
Читатель

Видно дошло))) сегодня с утра в ЗОШ№ 11 дышать нечем, а батареи настолько гарячие, что руки пекут! Надолго ли????

У
ученик

а у на в одинадцятій школі парти інійом покриті, а стільці такі замерзлі шо мало не прилипали до них!

К
Каріна

ЗОШ №20 прогріте лише одне крило школи,та й те до 15 градусів,в інший класах ще менше.В куртках сидіти не приходилось,проте холодно всерівно.

№16

Зайдіть в 16 школу є кабінети де менше ніж 10 градусів. то завхоз баран

13 школа

13 школа то жах, як холодно ,на третьому поверсі 7 градусів!!!!!як можна навчатися в таких умовах???

В
Вчитель

Для 5 классс: Жили б ви на вчительську зарплату та тоді б бачили хто куда планує їхати влітку...

Ш
Школа-інтернат

В школі-інтернаті, в класах дуже і дуже холодно. Хай чиновники самі приїдуть і побудуть в тих умовах, в яких зараз знаходяться учні та вчителі. Більше того, в нашій школі дітки залишаються спати.

Б
Батько

Вів дитину в школу, зранку спеціально пробував батареї, вони звичайно теплі, але не гарячі були, таке враження, що їх включили зранку. В школі було досить прохолодно, коли був після обіду то вчителі чомусь ходили одягнені у верхній одяг, куртки і пальта.

5й классссссс

Вчитися вліті, зимов канікули. І восени нормальна погода і економія супер!!! А учителі хотіли би вліті їхати в Турцію, а Куршавель їм слабо, лижатися не знавуть....

Ч
Читатель

Кажется мне, что не за горами карантин...

ВЗ
ВЧИТЕЛЬ З ШКОЛИ №13

В ШКОЛІ №13 ЛЕДЬ ТЕПЛІ БАТАРЕЇ.ЯКЩО ВИ КАЖЕТЕ,ЩО ДАВНО ВКЛЮЧИЛИ ОПАЛЕННЯ ТА ЧОМУ СЬОГОДНІ БАТАРЕЇ НЕ ГОРЯЧІ,А ЛЕДЬ ВІДЧУТНО ТЕПЛІ?ЯК ТЕМПЕРАТУРА ПОВІТРЯ МОЖЕ НАГРІТИСЬ З ТАКИХ БАТАРЕЙ?

№13

В ШКОЛІ №13 ДУЖЕ ХОЛОДНО-ПРОСТУДА ГАРАНТОВАНА

М
МАМА

А В САДОЧКУ №33(БІЛЯ ЛАТОРИЦІ ТА БІЛЯ КОЛИШНЬОГО ПРИВАТБАНКУ) ТЕМПЕРАТУРА ДОРІВНЮЄ 14-15 ГРАДУСІВ.ХАБА ЦЕ НОРМАЛЬНО?

ЗШ
закрита школа

Або закривайте школу обо отопляйте

ЗШ
З ШКОЛИ №13

В ШКОЛІ №13 не як у холодильнику , а як у морозильику.НЕ ХАЙ НЕ СПРОСТОВУЮТЬ ІНФОРМАЦІЮ !В ЩКОЛІ 8 ГРАДУСІВ І ЦЕ ФАКТ!!!НО ДУУУУУУУЖЕ ХОЛОДНО ПОВІРТЕ МЕНІ!!!

МУ
Мама учня

"Натомість щодо низької температури в ЗОШ №13, то і директор, і чиновник її спростували". Дуже холодно чиновники б посиділи б там побачили би ми як вони б спростували. Прийдіть з фотоапаратами в школу та зайдіть у любий клас і виставіть фото як учні сидять у куртках.

Ч
Читатель

Садок №34, а не №33!!!

Ч
Читатель

ЗОШ №11 целый день ребёнок-первокласник просидел в пуховике!!! Первый день в школе и вернулись с соплями. Завтра будем одевать как капусту )))

У6
учень 6

У ЗОШ №6 дуже дуже холодно!!

У
учень

В ЗОШ №11 взагалі як у холодильнику!!!

Читайте також