У Паланку в Мукачеві вщент розбились Opel та BMW. Постраждало 2 жінки, одна з яких вагітна (ФОТО, ВІДЕО)

44
28

ДТП трапилось буквально протягом години на вулиці Графа фон Шенборна, в мікрорайоні Паланок.

Як повідомляє кореспондент Мukachevo.net на місце аварії вже прибули патрульні, які виясняють причину зіткнення автомобілів.

За попередньою інформацією Опель виїжджав з перехрестя, а в нього в'їхав БМВ. 

Лікарі з Мукачівської центральної районної лікарні розповіли Мukachevo.net, у ДТП постраждало 2 жінки, одна з яких вагітна

За попереднім діагнозом, у одної жінки діагностували черепно-мозкову травму та гематому підшкірну голови.

Так само постраждала її донька, яка вагітна двійнею. Жінка отримала забій ліктя, забій поперекового відділу хребта, також черепно-мозкову травму.

А поки перегляньте фото та відео з місця інциденту: 

Нагадаємо, днями у мікрорайоні паланок в Мукачеві згоріло авто прямо в гаражі.

Коментарі

H
Hosha

/// і знову бляхар...pf',fkb

М
микола

винні ті хто насадив кущі і ті хто з акрив на це очі.Реально виїхати з тої вулиці дуже тяжко

M
Miko

Дебілів на всю україну хватає

П
ппп

у такий держави,де видсутни знаки,дороги,свитла всих типив на тракторах,бициглях и даже машинах...про шо мож говорити...???

П
папа

удивлявуся тупорилости тих,ко пише про загранични номери...тупости ние предела.

Я
я

повністю поддержую Володимир, ці насадження самовольні, а куда дивиться муніціпальна міліція, нехай приїдуть і розберуться, а то щоб повернути наліво треба виїхати на середину головної і вообще по цій дорозі не їдуть , літають, ще коли стояли на заправці гаїшники, то боялися, а ви попробуйте рано перейти дорогу . А што туй писати і так із начальства наші коментарі ніхто не читає .

ТЮ
Трикур Юрий Юриевич

У Паланку в Мукачеві вщент розбились Opel та BMW. Для тих хто не знає: аварія сталася не в Паланку, а в Підгороді.

В
Володимир

Песик, водії винні і це без обговорення. Причому обидва. Один-за перевищення швидкості, а інший-за виїзд на головну дорогу без впевненості, що немає ніякої перешкоди. Але погодьтесь, що насадження вельми заважають реально оцінити ситуацію на дорозі...

В
Водило

Дороги тай путя Закарпаття розраховані не тільки на велику кількість евроблах, а ще на машини з північьнои Африки та південної Азії. Короче дороги для кількості машин безмежні

Л
Логічно

Побільшало аварій з єврономерами ,тому що їх уже більше як автівок на українських номерах.я теж підтримую думку що номера тут не причому,а людський фактор.

П
Песик

Володимир i Мiша, тобто у всьому виннi насадження? I водii, знаючи ситуацiю, ще й прибавили швидкiсть, щоб бистрiше проiхати i не бачити це неподобство, так? А швидкiсть i невмiння оцiнювати дорожнi умови, через що автiвка втратила половину своєi форми пiсля зiткнення - то так, другорядне?

В
Володимир

Підтримую Мішу. Виїзд з другорядної вулиці - наосліп. Я за те, щоб примусити власників домогосподарств вирізати насадження на узбіччі, які не дають належної видимості дорожнього руху при виїзді на головну вулицю. А як ні, то вночі повирубуємо самі!!!

М
Міша

На тій вулиці виїзд на головну наосліп,огляд закритий деревами вже роки.Пару машин розіб'ють-може зріжуться й дерева.

М
Мукачевец

Причем тут номера? Не номер давит на педальку! За рульом не зависимо от номеров наши дауны водилы сидят, купили права а водить не купили, вот и имеем то что имеем!

В
Вікторович

В 30 -40 аваріях , які були зафіксовані на Закарпатті 95 % відзначились індійські номерні знакм з індійцями за кермом - факт. І можете розказувати що хочете і скільки хочете...

1
1.

Аварії стаються виключно через вчинки людей і номера до аварій не мають ніякого відношення.

Г
гейзо

Які ви всі зависливі нитіки на перваках УКРАІНСЬКОІ реестраціі.Як ви достали з своім скавчанням!!!!!!!!!!!!!

В
Ваня

Я незнаю хто виноватий но цей бик летів і не їхав 40 як положено. А летів бо в нього корч за 1000є

ЯВ
Який водило

такі і номера.

М
Максим

Подивіться статистику і фото з ДТП за участю "євро". В тій самій Європі їм не дають швидко їздити, тому коли вони приїздять сюди - вони літають як навіжені. Досить просто подивитися на передок бехи і на передок опеля. Там явно було не 60 км.

ДМ
До Максим

Максим, це могла бути будь яка інша машина на українських номерах. Я вважаю що тут проблема з водієм...

ВН
всім нитікам "номера,номера..."

По-перше винуватий, скоріше за все, опель, який вискочив з другорядної дороги, а бмв уникаючи зіткнення було відштовхнуте інерцією в лівий бік на тротуар. І це через вилізший ОПЕЛЬ на якихісь номерах. До чого тут номера? Ви всі нитіки задрали вже із свойим новим скаучінням. Тепер вам номера жити мішають. За собов позирайте і не тупіть за кермом стадо нитіків!

Р
Ромчик

Постраждалих немае? Подивiться вiдео, там двое лежать серед дороги, ато напишете так, шо люди думавуть аж нич iм ние - уйшли iз машини, та лем встряхнули пилюку з штанiв. Хочу додати, шо жив я у макучевi, та такий зброд неадекватних вадiтелiв, гасающих без оглядки де хотять i як хотять я щи ни вiдiв нiгде. Бажаю цим порушникам все ж таки померти за рульом, лем оби других не зацiпили.

Л
Лось

А я на єврономерах но не бидло. Може всьотаки проблема не у єврономерах?? )

С
Сергій

Я незнаю хто Виноватий но то шо бмв летів це 101%

Т
Тоні

Коли вже заборонять це сміття завозити

М
Максим

Чергове *** на єврономерах. Причому вилетів на ТРОТУАР, і судячи з фото саме вилетів, а якби там діти йшли? За таке треба одразу на 10 років позбавляти права керування ТЗ, як мінімум! Дістало вже це бидло на єврономерах!

В
Ваня

Ще один на lv номерах долітався

Читайте також