У пандемії коронавірусу винні в ВООЗ. Дональд Трамп припиняє фінансувати організацію

5
5

Президент США впевнений, що якщо Всесвітня організація охорони здоров’я вчасно попередила про хворобу – вона б не вийшла за межі Китаю.

"Реальність така, що ВООЗ не змогла вчасно отримати прозору інформацію, обробити та поділитися нею в належний спосіб. Інші країни та регіони, які слідували рекомендаціям ВООЗ і тримали свої кордони відкритими для Китаю, прискорили пандемію у всьому світі", – цитує Дональда Трампа "Українська правда" із посиланням на Білий дім.

Трамп зазначив, що США припиняє фінансування ВООЗ на час розслідування "приховування поширення коронавірусу та помилки у реагуванні на нього".

Нагадаємо, що станом на ранок 15 квітня на Закарпатті зафіксовано 110 випадків зараження COVID-19.


Коментарі

.
.

ЗЕлена крадуща пенсії пліснява ще підліша за попередників з клоуном ЗЕлупою щей не таке придумає таким темпом скоро почнуть 120-чним пенсіонерам по мільйону доплачувати до пенсії...(в гробу напевне?) а на живих не 80-річних ЗЕлупа-брех*й х*й забив і спи*дів що посадить хряка вальцмана і слово ЗЕжида брехуна було таки теплим від брехні!!!! кремуйте живцем брехливого клоуна зеленського за трикратне обкрадання пенсій в пенсіонерів!

.
.

саміж америкоси винайшли й запустили вірусяку а коли бумеранг оратку дав америці то придуркуватий трямп боцімто знайшов вооз-козла винуватця так само якби пердонув в між людьми і на нього всі з укором подивилися, то на це трямп сказав-би що то не я, то оно сусід пердонить!

М
Мукачівець

Всі ці "організації і об'єднання" обслуговують найбагатші транснаціональні корпорації . Ключове слово - ОБСЛУГОВУЮТЬ .

Р
Ромарійови

Нашто тобі тот Лас-Вегас. Он у Чєлябінску такі сурові русскіє рулєтки, шо ніякий піндос і біціглі б не обпер. Їдь бистрєнько к братушкам у Чєлябінск!

R
Romari0

Мотоциклетний шолом хай одягне задом наперед. Несимпатичний цей світовий лідер. І зато тепер в Лас-вегас не поїду)

Читайте також