У партії "Слуга Народу" кажуть, що Порошенко готує диверсію (ФОТО)

22
10

У перший день засідання журналісти сайту "Страна.юа" сфотографували депутата Лізу Богуцьку, яка писала повідомлення.

У повідомленні новообраний депутат від "Слуги Народу" Ліза Богуцька звертається до абонента Олени, якій повідомила про бажання Петра Порошенка взимку організувати диверсію проти новообраного парламенту, а також про вимушену дію залишити Авакова на посаді міністра МВС. Текст перекладений з російської на українську:

"Оленочко, я напишу про це пізніше матеріал. Уявляю собі атаку "фб" на усю фракцію Слуги Народу. Хочу тільки тобі написати, що ми залишаємо Авакова. Іншого шляху нема. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, аби одразу розпочати. Сьогодні, скорше за все, знімемо недоторканність. Але ми лишаємо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки що нема. Він лишиться до грудня. Саме на грудень Порошенко готує диверсію".



Коментарі

Ч
Чіча

Непереживайте нич Беня вас уведе на путь ліпшого життя а Зе...укаже вам путь до ліпшого життя так що 73 купуйте собі нові тайстри.....они ся придадуть бо туй ся проглядає щи май жебрачоє життя-23 уже найшли май ситоє місто а типирь лем никавуть на йсе недорозуменіє.Подивіться на теперішню поліцію повний розвал некомпетентість це під началом Авакова .Порох страшилка. Вся правда Авк. друг Бені.

Д
Дежі

Основна диверсія сталася тоді, коли 73% "зубожілих" інфантилів вибрали Зелупу і його зекоМанду.

Д
Дежі

Основна диверсія сталася у лютому 2014 року, коли відбувся держпереворот.

СС
стадо свиноферми ФСБ

"Польський хлів, львівшькі, схрон, бандера, окраіна, марга, мерша, шароварник, пындоси..." Господин хороший, дайте медный грошек!

В
Василь

О, стадо вже подає голос ,починає хрюкати.

МБ
Макс Бужанский

Новообраний депутат від "Слуги Народу" Ліза Богуцька -ТУПАЯ ОВЦА!!!

П
Петро

Василь з тих 23% , які просто псих хворі. Яким срали і сруть на голову ті хто їм за таку писанину платить)

A
ads

най сяде на гузицю бо поможимо...

В
Василь

Диверсія сталася коли 73% стадо вибрало для України президентом зе клоуна.

S
Shhsgddggd

Кажуть, що вукраiна сражаеся 5 рокiв з армiею РФ на Донбасi !!!! Треба , щоб « найсильнiша армiя пушла вiдвойовувати Крым Наш ...! Кажуть , що шанси великi )))))!ще не розпочали Красти ...упс,оц, а вже iм « слугам народу» заважають працювати, влаштовують диверсii, клоуни та злодii!!!

Читайте також