У Перечині 22-річного хлопця вбило струмом через кабель який він намагався вкрасти

7
11

Під час спроби демонтажу кольорових металів крадія смертельно вразило електричним струмом потужністю 10000 Вт.

Поліція розповідає, опівночі на територію одного з колишніх місцевих заводів проник 22-річний перечинець. Юнак дістався в електрощитову, де, вочевидь, мав намір демонтувати електричний кабель, що містить кольорові метали.

Але коли пошкодив кабель в одному з електрощитів, то був вражений струмом потужністю 10000 Вт. Отримавши опіки, не сумісні з життям, нещасний загинув.

На місце події прибули працівники поліції, ДСНС, електрики. Струм було відключено.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження. Слідчі встановлюють обставини нещасного випадку. Призначено відповідні технічні експертизи.

Коментарі

Е
електрик

я знаю чувака що бере 3 фази у руки (380 В) і пофіг му, но шоби "спожив" 10 кВт то треба босими ногами стати у воду і стояти хоть день з тов фазов у руках, там би не то шо гузиці димілося там би і мокроє місто висохло

9
999

Опір середньо ст людини від850 ом до1,5 кОм залежить від багатьох факторів відповідно при прикладеній напрузі в 10кВольт і даже невеликій силі струму виділяється така кількість теплоти що все тіло згорає ,а редакції деколи потрібно взяти коментар у спеціаліста,щоб людям пояснив причини і наслідки.

ПЛ
прапор люміній

ти чугуній.

С
Струм

вимірюється в амперах а не ватах. Сила струму залежить від опору споживача електроенергіі і напруги. А вати залежать від напруги та сиси струму. Хто зумів так майстерно визначити опір тіла людини, що визначив потужність?

D
Dark

Ват-потужність струму

D
Dark

Вольт -це напруга. Ват -привжність струму. Зовсім різні одиниц. Це вам не біт з байтом. Учіть фізику,тормоза :)

N
NoName

До фізика так мукачівець правильно написав що напруга в 10000 вольт або 10кіловольт. А от в редакції грамотеям дійсно треба повторити фізику за 8 клас.

Ф
фізик

Всьо правильно, потужність у ватах (Вт), то напруга у вольтах (В). Так шо обоє дулів фізику за 8 клас повторити треба

ПЛ
прапорщик Люміній

пані Гріневич, ми вас спознали, бо то лем окрайинська хвізика годна довести, же дисять тісяч Ватт ровняєся 10 кілоВольт.Шо головов у камінь, шо каміньом в голову -едь фурмо

ДМ
До Мукачівець

Дык так 10000 Ватт это и есть 10кВ. Учи физику глупец!!!

М
Мукачівець

Может все же 10 000 Вольт, или 10 кВ. Но не как не Ватт.

Читайте також