У Перечині громада відстояла меморіальний стенд Небесної сотні (ФОТО)

19
4

Прибрати його вимагали від активістів представники Партії регіонів, але люди юридично підтвердили своє право на розміщення банеру.

Після трагічних подій громадські автивісти розмістили банер з героями Небесної Сотні у центрі міста біля входу в один із магазинів. З підприємцем, який орендує приміщення, все узгодили. Чоловік без жодних заперечень дав дозвіл на встановлення.

Однак згодом до активістів звернулися предстваники одного з закарпатських високопосадовців, місцеві «регіонали». Вони наполягали, що будинок, на фасаді якого встановили банер, їхня власність, тому доведеться фотографії прибрати, мовляв, друзі-регіонали не зрозуміють такого кроку.

Трвалі перемовини закінчилися нічим, однак згодом активісти з'ясували, що після продажу квартир у 5-поверховому будинку, реальними власниками будинку є самі мешканці, об'єднані в ОСББ «Затишок».

Вчора, 1 квітня активісти звернулися до них. Мешканці 14 квартир (всього - 28) підписалися під тим, що не заперечують, аби на стіні їхнього будинку встановили банер.

"Насправді для розміщення "Небесної сотні" достатньо було дозволу голови ОСББ, але ми вирішили погодити це з сіма мешканцями », - запевняє один із активістів Юрій Долинич, - Вкотре переконуюся, що члени ПР по телевізору, у пресі кричать про те, як вони засуджують нашого колишнього Президента, і шанують пам’ять загиблих на майдані. А на місцях продовжують займатися тим, що й раніше. І, до речі, проти банера з пивом (його гарно видно на фото – авт.) регіонал не заперечував, а от «Небесну сотню» наполегливо просив прибрати".

Мукачево.net

Коментарі

П
Погорляк:-)

Якшо би на КАНТИНУ мені ''сотню'' поклали я би тоже був проти бо це моє!

Ж
Жителька

Качур ніяк не змириться що з роботи полетів. Але це і справді дико. Іван Іванович напевно ще до тепер думає, що він Цар і Бог.

ГБ
горжусь быть русским

ЭТИ ЛЮДИ ПОГИБЛИ ЗА ТО, ЧТОБЫ ОЛИГАРХ ПОРОШЕНКО СТАЛ ПРЕЗИДЕНТОМ? ЧТОБЫ УКРАИНЦАМ ВЗВИНТИЛИ ДО НЕБЕС ТАРИФЫ И ЦЕНЫ? ЗА ТО, ЧТОБЫ ПРОПАГАНДА СЕЯЛА НЕНАВИСТЬ К ИНАКОМЫСЛЯЩИМ И РУССКИМ? А САМ ТЕРМИН - НЕБЕСНАЯ СОТНЯ - ТИПА ВСЕ ОНИ ДОЛЖНЫ В РАЙ ПОПАСТЬ? ДАЖЕ ТЕ, КТО УБИВАЛ МИЛИЦИОНЕРОВ? А ПОГИБШИЕ БЕРКУТОВЦЫ, КАК Я ПОНИМАНИЮ, В НЕБЕСНУЮ СОТНЮ НЕ ВХОДЯТ? ИМ РЕВОЛЮЦИЯ УГОТОВИЛА АД ПО УМОЛЧАНИЮ?

С
Сергей

Назовите имя, фамилию и адрес этого человека. Подъедем, познакомимся.

Читайте також