У Перечині малолітні злодюжки "обчистили" хлібокомбінат

8
0

Дитяча та підліткова злочинність набирає все більших обертів, що не може не турбувати правоохоронців. Так, із заявою в міськвідділ міліції звернувся житель Ужгорода, який повідомив про скоєння крадіжки з будинку, що належить його дружині.

Невідомі зловмисники розбили скло на вікні й залізли в приміщення літньої кухні. За гарячими слідами працівники карного розшуку спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» затримали крадіїв. Як з′ясувалося, в чужу хату залізли з метою викрадення газової колонки троє ужгородських хлопчаків віком 11-19 років. Юних крадіїв доставили в міськвідділ міліції.

Побували непрохані гості й в цеху Перечинського хлібокомбінату, звідки викрали водяний насос, форми для випікання хліба з нержавіючої сталі та алюмінієвий стелаж. Про крадіжку в міліцію повідомила керівник хлібокомбінату.

Як з′ясували працівники міліції, крадіжку з комбінату скоїли п′ятеро місцевих підлітків віком 11-14 років. Речові докази –крадене залізяччя від юних злодійчуків вилучено.

Тепер старші злодії (ті, хто вже досяг 14-річного віку) нестимуть передбачену законом відповідальність за скоєння крадіжки, а за менших доведеться відповідати їхнім батькам, які неналежно виховують синів.  

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також