У Перечині переконливу більшість голосів набрав кандидат від Єдиного Центру

2
0

На виборах міського голови Перечина з великим відривом перемагає представник Єдиного Центру Мирослава Гуранич

     Кандидат на посаду Перечинського міського голови, член Ради районної організації Єдиного Центру  Мирослава Гуранич, обійшовши чотирьох своїх конкурентів, перемогла, заручившись підтримкою 56% виборців. За кандидата від Єдиного Центру на посаду Новоселицького сільського голови проголосувало 50% місцевих мешканців. Ці дані підтверджені отриманими від дільничних виборчих комісій оригіналами протоколів.

    То ж щиро вітаємо колег з визнаною перемогою і бажаємо їм подальших успіхів на шляху вирішення проблем громад, які довірили їм найвищі посади в населених пунктах.

   За словами голови Закарпатської обласної організації Єдиного Центру Івана Балоги, результати дочасних перегонів є закономірними і свідчать, що Єдиний Центр став однією з найпопулярніших політичних сил регіону. Перемозі єдиноцентристів сприяло й те, що наші кандидати йшли на вибори з конкретними програмами дій і змогли визначити найважливіші пріоритети своєї подальшої роботи.

    `Люди нам повірили, віддали свої голоси, пов`язуючи з Єдиним Центром певні надії та сподівання. Ми зобов`язані виправдати цю довіру. То ж попереду найважче - докласти усіх зусиль для реалізації передвиборних обіцянок нинішніх переможців`, - підкреслив Іван Балога.

  Самі ж переможці дочасних виборів - Мирослава Гуранич та Віктор Ворон - дякують своїм колегам за підтримку, а найбільше вдячні виборцям і обіцяють плідно працювати на користь усієї громади Перечина та Новоселиці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також