У Перечині триває активне голосування

7
0

На двох виборчих дільницях кількість тих, хто вже проголосував перевищила 70 відсотків

Післяобідньої пори активність виборців у Перечині залишається високою. За інформацією представників Єдиного Центру, місцеві мешканці не виявляють байдужість і відвідують виборчі дільниці. Тому кількість тих, хто скористався своїм правом обрати мера постійно зростає.Як повідомила керівник секретаріату Перечинської районної організації Єдиного Центру Надія Чомоляк, станом на 18.00 загальна явка виборців склала 68 відсотків. До виборчих скриньок прийшло понад 3,5 тисяч жителів міста.

На двох виборчих дільницях кількість тих, хто вже проголосував перевищила 70 відсотків. Як і раніше лідерство зберігає дільниця №151. Тут своїм виборчим правом скористалося 75% виборців. Дільницю №152 відвідало 66%, № 153 - 72%, № 154 - майже 66% перечинців, які внесені до виборчих списків.

Керівник секретаріату обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба переконаний: доволі висока активність виборців є свідченням того, що людям не байдуже, хто очолить місто. А отже, не дивлячись на песимістичні заяви деяких політиків, громадяни виявляють інтересів до місцевих виборів. Адже саме місцева влада - найближче до людей. І від її ефективної роботи здебільшого залежить спокій та комфорт жителів, повідомили з прес-служби обласної організації Єдиного Центру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також