У перший день онлайн-замовлень купити iPhone 4G зголосилися 600 тис. осіб

3
0

Вчора, 15 червня, в перший день прийому онлайн-замовлень на iPhone четвертого покоління, заявки на новий гаджет від Apple оформило 600 тисяч чоловік.

Джобсу, ймовірно, вдасться побити власний рекорд продажів iPhoneКак повідомляє Reuters, це може означати, що продажі нового iPhone перевершать аналогічний показник попередньої моделі яблучного смартфону, мільйон копій якої було продано всього за перших три дні.

При цьому в компанії Стіва Джобса відзначають, що вчора замовлень могло бути більше, однак компанія AT & T - ексклюзивний постачальник iPhone - зіткнулася з технічними труднощами із-за великої кількості бажаючих оформити замовлення. Багато людей не змогли подати заявку на смартфон нового покоління, після чого Apple розповсюдив заяву із закликом не здаватися.

"Ми приносимо вибачення всім, хто зіткнувся з труднощами, і сподіваємося, що вони спробують знову", - сказано в заяві компанії-виробника. В Apple відзначили, що тим, хто все ж таки оформив замовлення, iPhone буде доставлений до 2 липня.

У AT & T, між тим, відзначили, що в перший день кількість заявок було в десять разів більшим, ніж під час початку продажів iPhone 3GS в минулому році. За даними компанії, учора на сайт AT & T зайшли 13 мільйонів разів.

Нагадаємо, iPhone четвертого покоління був презентований главою корпорації Apple Стівом Джобсом 7 червня в Сан-Франциско. Нова модель смартфона передбачає більш високу швидкість, вбудовану камеру для відео-спілкування, посилену потужність батарей. Дисплей нового iPhone має діагональ в 3,5 дюйми і має роздільну здатність в 960 на 640 пікселів.

Смартфон має в товщину 9,3 міліметра, що на 24% тонше, ніж у попереднього 3GS. За словами Джобса, iPhone 4 є найтоншим смартфоном у світі.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також