У підозрюваних солотвинської перестрілки вилучили авто, гроші та 65 ящиків цигарок

20
9

Так, за процесуальним керівництіом прокуратури Закарпатської області було проведено обшуки, в ході яких вилучено автомобілі, на яких молодики приїхали на «розбірки».

Крім того, вилучено грошові кошти та 65 ящиків цигарок, які, ймовірно, готувалися для контрабандного пересилання через кордон у Європу.

Поліція повідомляє, що наразі триває розслідування нічної стрілянини на АЗС між смт.Солотвино та с.Нижня Апша. Дана подія кваліфікується як замах на вбивство. В лікарні продовжують перебувати 4 осіб з вогнепальними пораненнями, стан одного з них залишається важким. Усі вони перебувають під охороною поліції.

Поліція звертається до ймовірних свідків тих подій. Якщо ви перебували з 19-ї по 22-у годину 30 серпня на АЗС «Укрнафта» на вул. Дубравській в смт. Солотвино Тячівського району, або на автодорозі між населеними пунктами Солотвино – Нижня Апша, і стали свідками злочину, а також якщо маєте відео з реєстраторів, звертайтеся в поліцію Тячева або на тел.102 чи за електронною адресою Відділу комунікації: zakarpatczg@ukr.net  Конфіденційність гарантуємо.

Коментарі

П
петя

да ты прав нащот мусаров?

ДМ
Дід Микола

мукачівські мусора вже давно всякуй шоблі яйця вилизують і топанки чистять розогнати нах всю ту мусорню на 100%

В
Вася

Тепер менти будуть охороняти бандитів))))

5
5005

Ніколи не думав, ош мукачівська банда на менту робит, типирь провказалися, а румуни молодці

С
сбу

Пострілялися "блюковські" з правим секторором - виноватий правий сектор. Пострілялися блюковські з румунами-виноваті румуни

П
піса

65 коробок сигарет без "добра" переправити не можна. Чого коли пострілядися то прокуратура взялася за обшуки??? Де вони раніше були???

П
Пітьо

Як тільки блюк з пітьовком перестануть займатися контробандов сигарет, все стане спокуйно, жебрак зможе торгувати сигаретами, на життя родині хватати буде, всьо попутали йсі чорти політики ненажери.

ProRock до Гуцул Орест

Наші слуги народу не дуже любляь коли без них жебрак зааробляє... а так прикинути... жебрак на свій стах і ризик на свої кошти на своїй машині везе пару блоків цигарок(бо на той калим йому тут місяць треба рабити) і цевикликає стурбованість у наших слуг...

ГО
Гуцул Орест

Коли ворують чиновники у ковдоша послідню копійку коли корупція як ракова опухоль поіла нашу краіну то нормально тишина.А вот чуеме лиш сигарети..сигарети....та хай возять вагонами оту отраву.Хай европа ними займаеться ім же возять.Ті контрабандисти і людям помагають і роботу дають.Вони ж не крадуть оті сигарети в бідняка.А купують і переправляють буржуям.І на різниці заробляють.

Читайте також