У податковій в Ужгороді небачені черги: люди ночують під дверима, щоб подати звітність (ФОТО)

2
6

Як розповіли Mukachevo.net очевидці, така ситуація склалась через бездіяльність працівників податкової.

Мова йде про Центр сертифікаціі електронних ключів, які використовуються для здачі звітності в податкову інспекцію, що на вулиці Духновича, де приватні підприємці подають звітність. За словами людей, тут протягом останніх днів утворилась величезна черга. «Ніхто нічого не робить, посилаються на те, що немає достатньо персоналу», - пояснив очевидець.

Відтак, деякі люди стоять у черзі вже чотири дні, аби вчасно подати звіти. Тут є люди з Тячівського, Мукачівського районів, а підприємці з Рахівщини навіть змушені під установою ночувати. З огляду на те, що попереду довгі вихідні, відповідні документи мають бути на руках у людей вже сьогодні, інакше на них чекають штрафи до 17 тисяч гривень.

Сьогодні до центру обслуговування навіть викликали поліцію, втім це нічого не дало.

Mukachevo.net 

Коментарі

К
Копча

Сьогодні один повозмущався - 6 поліцейських приїхало, а ти кажеш ногу ламати...

МЦ
модерація це по європейськи

копчо береш молодого начальника за шкварки ы ламлеш му ногу , повырь мены нико тя не здасть , а остальны будуть оперативныше працювати

К
Копча

До людей ставлення як до бидла. Не встигли сьогодні - приходьте завтра. Сьогодні дівчинка мала стрес від виготовлення ключів 40 хвилин, іі не було, потім обід, потім техн.перерва і далі кінець дня і приходьте завтра. А молодому начальнику на людей накакати...

1
111

В цьому центрі виготовляють безкоштовні ключі, тому і черги.Є ще інші сертифікаційні центри, де за певну плату можна взяти ключі без такої черги. Вам іще і дякую скажуть.А першопричина цього ажіотажу - введення нових звітів для роздрібних продавців алкоголю і пива, яку придумав наш Мінфін і яка дублює іншу звітність, яка вже здається до ДФС.Кому потрібні такі реформи -не ясно, адже вимоги до складання цього звіту такі, що в будь-якому випадку буде штраф.Живемо по новому!

7
77

Ви ще невіділи який дурдом творитья у візовому в ужгороді на польську! Люди по чотири місяці чекають чергу!

А
Алекс

Був там сьогодні. Все правда, лиш ви неправильно написали: не центр подачі звітів а центр виготовлення електронних ключів для здачі звітів без яких звіт для відправки в податкову не можна підписати.

Читайте також