У Погорєлова спершу заборонили купатися в Ужі, а тоді радять загорати на рушничку (ФОТО)

11
0

Влада Ужгорода в черговий раз "взялася" за благоустрій міста.

На вчорашньому засіданні міськвиконкому мер м. Ужгород, Віктор Погорєлов прокоментував ситуацію щодо благоустрою міста. Так, він повідомив, що нещодавно розкопаний фонтан на площі Народній буде облагороджений за кошти меценатів.  Функціонуватиме лише колоподібна частина, а весь інший простір заповнять водою до незначного рівня від нульового циклу плитки, адже на площі часто гуляють малі діти

«Ми зробили душову і  роздягалку на березі річки. На жаль, бажаючих безкоштовно облаштувати пляжну зону відпочинку серед тих, хто займається підприємництвом не знайшлося. Ми зробили те, що потрібно було. Хто бажає, може, розстелити полотенце і загоряти на гальці, як в Хорватії». Таку думку висловив мер міста стосовно облагородження зони відпочинку біля річки Уж, що в принципі, дивно, враховуючи прийняте на засіданні Ужгородської міськради рішення про заборону купання в цій самій річці.

А на Швабській вулиці вже стоять  опори для встановлення ліхтарів. Оскільки фінансування йде поступово, то і роботи тривають довго. Хоча вже нарахована сума в 4 млн. виконаних робіт.

Мер також пообіцяв, що на днях оновлюватимуться квітники і лавиці на площі Петефі. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також