У Погорєлова з переляку скасували осінні канікули за порадою Ледиди

15
8

Зробили це сьогодні, 25 жовтня після обіду в останній день перед ними. Відтак, вчителям тепер доведеться обдзвонювати учнів, аби ті прийшли у понеділок до школи.

Як стало відомо Мукачево.net, в Ужгородському міськвиконкомі похапцем дослухалися до запізнілого розпорядження обласного управління освіти, яке за порадою губернатора Олександра Ледиди рекомендує об'єднати осінні канікули з зимовими.

Батьки обурені такому запізнілому рішенню влади, адже вже спланували дозвілля своїх школярів. Більше того, значна частина батьків про це рішення досі не знає.

Мотиви ж влади зрозумілі: зекономити на опаленні, адже у більшості школах Закарпаття опалювальний сезон досі не розпочався.

Мукачево.net

Коментарі

Z
zorro

Мукачівський район теж лишився без канікул. Школи отримали повідомлення наприкінці робочого дня. Дістали вже кровосісі...

Н
ніка

ХОЧУ КАНІКУЛИ.

П
Петро

Ще більше покращення ми отримаємо через місяць. Сьогодні вчиталька мого сина сказала, що вони отримали зарплату лише за вересень місяць. А голова батьківського комітету класу повідомила батьків, щоб вони "благодійні внески поки не платили, бо казначейство не робить жодної проплати. ЦЕ просила директор школи. Приїхали, "проффесіонали"?

І
Ігор

Уроди!!! Відмінили канікули також в Ужгородському районі!

П
Петро

В понеділок о 09:00 біля міської ради відбудеться мітинг: vk.com/event60218778

П
Петро

В понеділок о 09:00 біля міської ради відбудеться мітинг: vk.com/event60218778

1
121

У Мукачеві так було 17 років підряд.

JP
judas priest

Як уже задовбали ці горе-реформатори,розпилювачі бюджетних коштів.Азіров у столиці вручну розподіляє гроші казначейства,а братки ледида і погорєлов на місцях.Сплошне ПАКРАЩЕННЯ !

Читайте також