У Полянській ОТГ неспокійно: скликали позачергову сесію та звернулися до Порошенка (ВІДЕО)

20
10

Місцеві жителі та голова ОТГ Іван Дрогобецький скаржаться на горе-активістів, які не є жителями новоствореної громади, але перешкоджають роботі Полянської сільської ради.

 – Сьогодні (24 травня - ред.) відбулася позачергова сесія Полянської сільської ради, на якій депутати переважною більшістю голосів прийняли рішення відправити звернення до Президента України Петра Олексійовича Порошенка, щодо перешкоджання роботі Полянської сільської ради. На сесії була присутня група так званих «активістів» на чолі з Вагнером-Безиком (між тим старший лейтенант поліції), та велика кількість мешканців ОТГ. Хочу зазначити, що жоден з цих «активістів» не є мешканцем нашої громади, – заявляє Іван Дрогобецький. 

На відео, яке оприлюднив керівник ОТГ, видно зокрема Павла Павлова – активіста, який часто бере участь у мітингах на кордоні й нещодавно опинився у епіцентрі скандалу з словацькими правоохоронцями. Цікаво, що в Поляні Павло Павлов з'явився у компанії місцевих політиків з партії Відродження, які опонували Івану Дрогобецькому на виборах в ОТГ.

Жителі Полянської ОТГ, які зібралися під будівлею сільради і активно апелювали прибулим "активістам", дійшло навіть до скандування «банду геть!» .

Більше деталей дивіться у розлогому сюжеті телеканалу М-студіо.

Нагадаємо, що вибори у Полянській ОТГ були в епіцентрі всієї країни через конфлікти між місцевими політиками, підпали та кримінальний шлейф.

Коментарі

Ш
Шоні

Ви як клоуни відродженці програли і вибори і бабки ланя тепер несете бред:))їжте киндирицю і не смішіть тут народ.знаємо які ви сяті.

С
Славік

Можете писати дурниці..В Поляні і громаді реально робиться много на благо людей і майбутнього..Повірьте шо ті хто був у Поляні ті просто з Вас сміються тепер. Хто є Активістами там?? Безик який наркоман?? Куля який маму продасть коли скажуть?Павлов з Березного?? Вам би добре було коли би мусор по дорогам валявся патріоти??Чому в Сваляві Вас нема???Де Ланьо краде всьо і вся? де Сацики крадуть всьо і вся??? Забирайтеся з Поляни і забирайте ту ВОНЬ ЯКУ ПРИНЕСЛИ. Люди Вас скоро на місце покладуть сволочів

Ф
Фігляр

Дрогобецький на сесії ги лилик. Дуже грамотно підготувався. Но увидите, коли будуть збиратися громади плоского,Плоского, Павлова, Оленева тоді буде ЖАРА. Се дешевий цирк на камеру(((

В
вихователь

децкий сад. закон прийняли шо мукачево не мукачевеме, тепер прийміть шо заважати не мож у поляні.

П
павло

Завдяки активістам дроб зробив то шо і не думав робити, ренд роверися купували хижіся строили для себе за бюджетні гроші..... а як запахло палених аш побіг робити, 10 кримінальних справ шось означає - а злодій най відповідає сперед законом а не по 200 грн зобрав бюджетників які на усі мітинги ходять, одні і тіж, яких зберать Таня Русин, яким потім по 200 грн роздає, чи сі активісти участки дістали у Поляні? ааа майжек ай лим они про то не знають бо Дрогобецький через Гайпела іх уже попродавав.

S
Sonik

Та раді Бога, та хто там був на цьому псевдодробівському мітингу!???? Дроб до нього готувався три дні, скликав садик і школу, ветлікарню, всіх працівників комунала, а жирну крапку у цій вакханалії поклала месна алкоеліта. А багато хто приходив подивитись просто із за цікавості, бо мало хто такі вистави влаштовує як клоун-дроб.

М
Міша

Дрогобецький злодій якмй украв з сільського бюджету Поляни понад 2 млн. грн., і смієся із Вас Полянці ! ви як стадо баранів даетеся дале обкрадати. Завдяки таким активістам як Вагнер Гріньов Куля Чорний почали будуватись тротуари і стінка! бо Дрогобецький і не думав іх будувати бо гроші украв

П
Правда

Докуть туй пишите дурь ваш дрогобецький украв на тротуарах бюджетні кошти уже Трічі ! Бо дані тротуари мали бути збудовані ще у 2013-2014 роках. Дрогобецький із Петрусков у 2013 -2014 роках із сільського бюджету нагло вкрали 344,276 тис.грн. Кошти списались через ПП «Комунал» с. Поляна, керівник шовгор дроба Бачко Генріх. Коли активісти дізнались про це направили повідовлення про злочин із підтверджуючими матеріалами в міліцію! ті порушили справу і все пофіксували ! дроб поняв ош жопа і начав лим тепер у 2017 році строити тротуари ! а гроші на це опять списав із бюджету 360 тис.грн. виділив на минулій сесіі! а ви Полянці лози хлопайте даде злодію який вас обрадає !

О
ОТГ

Най ся патріоти води напють! Дрогобецький ісе шобло на лопатки покладе, а громадських псів там не мало, йсе не всі прийшли, припомнимо вбори коли туй шайками ходили вагнери сацики івашковичі.

А
Артур

Якшо президент не втрутиться..то буде друга Вардіївка. Так людей доведуть, що рознесуть ту поліцію і тих псів Ланя в пух і прах. Поки люди послухали Дрогобецького і розойшлися но останній раз!!! Побзирайте всі на відео які то активісти? то бандіти і наркомани, які присадили майже і того Кулю на наркоту, бо нормальний чоловік такий бред не буде нести. В Поляні ставлять бруківку до санаторію, а ті бандюки людей проганяють.. Але є і + в цьому бо тепер ПАРТІЯ ВІДРОДЖЕННЯ В РАЙОНІ МАЄ ЗАВДЯКИ ЦИМ ПРИДУРКАМ МАЄ АНТИ РЕЙТИНГ!!!

Читайте також