У поліції кажуть, що інформація про ще одну ДТП, ніби, за участі Олефіра була, але не підтвердилась

8
9

Про це в ексклюзивному коментарі зазначили в Головному управлінні національної поліції Закарпаття.

Раніше Геннадій Москаль зазначав, що голова Перечинської РДА годину перед смертельною аварією потрапив у ДТП зіткнувшись з автомобілем ВАЗ, але його, нібито, відпустили.

Як зазначають в управлінні, дійсно на лінію “102” надійшло повідомлення про ДТП, про яку розповідав голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Але, правоохоронці зазначають, прибувши на місце екіпаж поліції нікого не виявив. Разом з тим, зазначається, що наразі проводиться службова перевірка.

Коментарі

ПЗ
Правда знає

І шо було, і шо буде. На злодії шапка горить?

П
Правда

Балажку відкупив депутат пітьовка, цього відкупить москаль

ТФ
Тібо Фуртуа

Стефанишин давно ся дискредетовав , и вся ментовка из ним умісті . Уже всім ушитко по- бубенови . Як уже йде . Всі чекавуть вьіборів , може штось ся помінят . Може зась форму инаку дадуть ім .

M
McMurphy

А в Ужгороді і Мукачеві селфіки олефіра уже давним давно би уладили!!!! Но ви ж хочете старих добрих ментів які «помагають» людям от в маєте. Помогли бюрократу і убили двох жон.

П
пенсіонер

Цікава ситуація склалась . Генерал міліції Москаль заявив про незадовільну роботу поліції та як поліція відпустила голову РДА, який вже п’яний скоїв ДТП. Стефанишин заявив , що такого не було . Невже Москаль менш інформований ніж Стефанишин і як Стефанишин зробив заяву без проведення службової перевірки . Москаль вже давно незадоволений роботою керівника поліції Стефанишина , який виявився мажором і повністю дискредитує роботу поліції і тримається чисто на посаді із-за протекції Лунченка перед Аваковим . Москаль має зовсім інші задачі і така пустоголовість та відсутність авторитету Стефанишина заважає роботі голові ОДА та робить значні незручності для проведення виборів президента . Тому Москаль скоро буде вимагати звільнення Стефанишина з посади .

У
Уасьа

начинаеся Жити по новому, про Амаровича вже забули, туй нич не увіділи, рехформа , а ще Копчу треба одпустити, і назначити нач. передвиборчого штабу БПП

В
вася

хочуть спустити на тормозах аварію свині....

В
вася

чого відео удаляєте????????????

Я
я

ПОЧИНАЄТЬСЯ.....

Читайте також