У Польщі зазнав аварії мікроавтобус з українськими заробітчанами - 9 загиблих

7
0

Усі 10-ро людей, які були в мікроавтобусі, що потрапив у ДТП під Братошевице у Польщі - заробітчани з України, жителі Тернопільської області. Про це заявили у вітчизняному Міністерстві закордонних справ. Унаслідок зіткнення потягу та мікроавтобуса загинули дев'ятеро людей. Життя ще однієї постраждалої, 21-річної дівчини - поза загрозою.

 

На місці аварії триває ідентифікація тіл. Туди прибув консул України в Польщі, Маркіян Мальський. ДТП сталася о 5-й 45 ранку на нерегульованому переїзді в селі Братошевице в центральній Польщі. Усі постраждалі - пасажири мікроавтобуса. За попередніми даними, його водій не зупинився на переїзді. Поліція вже з'ясувала, що автобус був розрахований на шістьох пасажирів, але їхали в ньому - десятеро. Внаслідок зіткнення маршрутку відкинуло на 30 метрів, вона повністю знищена.
 
Радослав Гвизь, представник поліції м. Лодзь: "Цей трагічний інцидент стався рано-вранці. "Форд транзит", що перевозив десятьох пасажирів, виїхав на переїзд, саме коли наближався потяг. Вісім людей - загинули на місці".
 
Місцевий мешканець: "Тут уже загинули двоє людей. Цей переїзд небезпечний. Потяги не ходили тут певний час і люди звикли їхати, не зважаючи на знаки. Кілька місяців тому залізничний рух поновили, і почалися аварії". 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також