У понеділок Блаженніший Святослав оприлюднить рішення Архиєрейського Синоду щодо календарної реформи

10
8

Про це повідомили у департаменті інформацій Української греко-католицької церкви.

У нас закінчився Синод. Ми прийняли рішення. І в понеділок їх оприлюднимо. Так відповів Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав на запитання щодо календарної реформи, яке йому поставили студенти Тернопільського медуніверситету на зустрічі у п’ятницю, 3 лютого.

«Я хочу витримати інтригу. Але наперед хочу дуже вас попросити: послухайте голосу своєї Мами, послухайте голосу своєї Церкви! Бо є такий крок, який ми мусимо зробити з багатьох причин. Зараз є найкращий момент для цього. Ми це мусимо зробити разом. Це нам може трохи коштувати. Тому дочекаймось понеділка. Вся інтрига буде розкрита», — сказав Глава УГКЦ.

Рішення Архиєрейського Синоду УГКЦ в Україні щодо календарної реформи Блаженніший Святослав оприлюднить у понеділок, 6 лютого 2023 року, о 17:00 у прямому ефірі «Живого телебачення».



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

М
Мукачово

Шановний автор статті, з протилежного боку Карпат розказуйте про УГКЦ і їхнього блаженнішого. Вірникам МГКЦ це не цікаво!!!

ДГ
До голос тата

Ліпше не скажеш)

ПЧ
першим чотирьом (хоча то один)

Навчись рядками користуватися, ботяро

П
Правда

До всіх нижніх. Ви всі із московських?

Ф
Філософ

"Релігія - засіб захисту інтересів багатих від вбивств і грабежів бідними". (НАПОЛЕОН БОНАПАРТ)

А
Агностик

Неграмотність в питаннях релігій , породжує різні інсинуації для невибагливого українського плебса . Схаменіться , раби. Вас вчергове обдурять .

ГТ
голос тата

А МГКЄ накласти з хвостиком на те, що там інтригує УГКЦ

ГМ
голос Мами

Що за інтриганство, кокетство якесь? Молодь прямо, відверто спитала - чого крутити-вертіти? "Це нам може трохи коштувати" - меркантильність якась? Не личить. А МГКЄ теж інтригується?

Читайте також