У Порошенка погрожують повністю заборонити в'їзд в Україну авто на іноземних номерах

4
56

Як заявила представник Президента в парламенті Ірина Луценко у найближчі три місяці планується прийняття закону, що забороняє в'їзд незаконних автомобілів з іноземною реєстрацією в Україну.

За її словами вони планують повністю заборонити в'їзд таких авто в Україну.

— Ми найближчим часом, уже працює робоча група, закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю, місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в'їжджати, тобто ми припиняємо цю навалу, - сказала Ірина Луценко в ефірі телеканалу "112 Україна". 

За її словами, буде створена робоча група, в якій за три місяці має бути напрацьований компромісний закон.

— Про вартість мита, про платежі, які повинні бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують. Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але кордон закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів, - зазначила представник Президента в парламенті.ї

Нагадаємо, зараз під стінами Верховної ради протестують "пересічники". Вони виступають за легалізацію всіх автомобілів з європейською реєстрацією, які вже завезені в Україну, тобто встановлення доступної ставки загальних платежів до бюджету.

Коментарі

М
Михайло

Відповідь має бути адекватною,визнати Крим Російським або блокувати всі Європрагнення України.

П
Петро

Добре ранку!!! Як ся маете???

1
1

Напишу лишь то, что в нормальной стране, нормальные граждане сначала б устраивали митинги с требованиями понизить например растоможку и только после того как добились этого пригоняли бы машины. А у нас нет уважения к Законам, как у граждан так и у власти. В оправдание тех кто ездит на 20-30 летних жигулях можно сказать одно они закон не нарушали. И уверен они также хотели б обновить свой автопарк если б могли. А для этого нужно чтоб государство повышало благосостояние своих граждан и приняла нормальные законы.

І
Ігор

Я був на заробітках на чехах. Маю 10000 €. Мені потрібна файна робота у Мукачеві. Кто би зміг допомогти?

CS
Carlos Santiago

Кто би продав мені Mercedes G-class з 2011 року?

ВД
Василь до Балабола 14:54

Заміть, що я дав ссилку на сайт Сегодня .уа, стаття за сьогодні, а ти видав із газети Вісті вуйка Митьі найшов замітку. Так шо не умнічай туй

О
Олександр

Розтаможка має бути, але адекватна... купив машину за 6 тисяч? Обовязковий тех.огляд + ПДВ 20% і їзди собі. Не заплатив на протязі місяця після ввезення авто - одразу конфіскація, без сюсюкань. От і все.

М
Мигаль

https://www.youtube.com/watch?v=G-6ZkzPouvE&t=2s ондики позирайте шо ся робить,тота Южаніна така гертруда гі луценчиха, кіть півторамільйона лиш ростаможки заплатила ,уткі сякі доходи у неї , ко знає? а ви сомари платіт акцизи мита педеве ,то їм лиш у жеб іде..

1
111

Вибачайте, не дозволяє сайт нормально скорірувати ссилку на їх статтю. На Панорама- новини Закарпаття є свіжа стаття. В статті іде мова що влада( а саме з Южаніною) з мітингувальниками начеб то домовилися, підписали меморандум. Цікаво що з того буде далі?

В
Варіант

Якщо влада не має здорового глузду і залишить це питання без змін,або прийме рішення , яке не врегулює не задоволення такої маси свого населення,тоді вона вже почне рух проти себе.А це вам не майдан,який підтримав чиїсь інтереси,це може стати революційним гаслом громади Украіни,яка йде відстояти інтереси покращення життя свого народу-самим народом.Влада ,інтереси якої підтримав народ на майдані,не має права вчинити по другому,як підтримати свій народ рішенням і прийняттям законів ,які дипломатичним шляхом знімуть тиск і обурення його проти неї.Настав період часу,коли народ і влада мають бути однодумцями ,щоб життя в українців покращувалася.Я хочу хоть один коментар ,хто хоче жити гірше і бажає цього своім нащадкам.

М
мда

читаю коментарі і дивуюся ненавиісті людей один до одного... яка може бути єдність в країні якщо в одному закарпатті стільки неповаги до своїх земляків а щодо авто, то якби у нас в Україні був нормальний автопром, а не морально застарівші ЗАЗи, які безбожно ламаються та розсипаються і коштують в багато разів дорожче від більш-менш нормального стану авто з європи, то не було би цих проблем з розмитненням, всі їздили би на наших машинах, будувалися б нові заводи, що створило би багато робочіх місць і підняло би економіку держави але це неможливо, бо чим гірше живе народ, тим краще владі

П
правдоруб

ну що я КАЗАВ???? наступить всім хитроппопим ПОВНИЙ пиZZZдець!!! не думайте що ви самі "хитрі"!!!! бу-га-га!!! мене розпирає ржачь, коли їду по області і ВСЮДИ ці автівки з цетликами на задньому склу "ПРОДАВУ,...."...........О ЦЕ ТАК ВЛЬОТ!!!!

3
369

домітингуються гондони, що введуть то в 300 євро/рік і буде усім щастя

ДВ
До варіанта

Не повіриш :) нашому уряду глибоко накашлати на народ, зато проявленіє дбайливости интересує урядовців май напослідь.

М
мкчв

Кіть колись приймуть людські умови розмитнення авто, а я вірю шо колись то станеся як би ся не брикали, то хочу відіти тих усіх противників-коментаторів аби вийшли на мітинги заради підняття назад митних ставок. Абим відів їх з плакатами "Дайош 400% розмитнення!!!. "..Дебіли мля..." (с)

N
noname

на дорогах стане меньше мусора

7
777

Владі вигідно щоб народ мав про що на побутовому рівні помириговатися,а кіть іще єден на другого вообще супер.Ця делема скоро не рішиться, тому що страшно. В такій попі сидиме а туй щи дьоргати за таке.Зрозуміло що величезні гроші течуть не в казну,але коли з цієї казни крадуть міліарди доларами то чому мені кидати в бездонну бочку свої копійки? Менше всього ця влада думає про людей на всіх рівнях,люди кинуті на особисте виживання цього дня.А про наступний день їм просто страшно подумати.У такій мутній воді легше ловити бабки...

В
Варiант

Всі авто повині пройти тех огляд в першу чергу,а розмитнення здійснити в двух напрямках: 1)одноразова амністія від сплати держ мита,але із забороною відчудження транспорту, в рамках дії терміну чинного законодавства Украіни . 2.)Сплата всіх державних зборів прийнятих Верховною радою, без заборони на право відчудження.Напрямок розмитнення залишити правом вибору кожного громадянина особисто.Використавши цю схему уряд відтворить дбайливість до свого народу,а саме полягатиме вона в тому,що громадяни які не матимуть коштів на розмитнення,дістануть від держави можливість володіти придбаними транспортними засобами,а не ходити пішки.

Д
ДоВасиля

Василь як виявляється ще й балобол) Зазначено, що за перше півріччя 2017 року в Україні сталося 77355 ДТП, з яких 4,5 тис. ДТП були за участю автомобілів іноземної реєстрації. "Таким чином, якщо від загальної кількості ДТП відняти пригоди за участю автомобілів іноземної реєстрації, то виходить можна отримати початкові дані для кількісного аналізу. 72855 ДТП – це "чисто українські ДТП". Тоді пригоди за участю автомобілів іноземної реєстрації становлять 6,18% від кількості ДТП за участю тільки автомобілів української реєстрації", – пояснили в інформаційно-аналітичній групі.

Д
ДоВасиля

для чого ти привів статистику по всій Україні? основна кількість євроблях зосереджена в Закарпатті і Львівщині, тому як мінімум статистика некорректна. Стосовно Києва... там кількасот людей, не більше. Ніякого майдану не буде.

К
Коля

Хочу се беху пригнати. По трасі думаю 200 піде

ВК
вшіткім коментаторам

ми уже у Еуропі? чи щі ні? чом там мож собі позволити машину а у нас ні?Чом муй брат веде свою жону у неділю в ресторан а я ні?Чом я позад роботи, біжу копати кромплі, а брат іде на пиво?...То все із за такіх коментатору проти блях, вни привикли роздвигати булки любуй власті, они мазохісти, они ся радуют коли у сусіда корова здохне.Або їм платят,чом мої діти позад універа роблять на чехах, по стройках? і нашо їм машина на укробляхах, кить даже українська страховка за бугром не діе.

М
Мигаль

https://www.youtube.com/watch?v=R5ulWhf2S3E туй є ко то воду мутить Сися Луценчиха дурна гі пробка,самася вже не розуміє з того всього . Вшиткі ко за границьов на заробатках типерьки по нояброви домів май буш не прийдуть з машинов на рождество шовдаря заїсти мало.Будуть лиш у бусиках ся возити.. Пес би вам чорти блізли губи лизав у тий раді..

В
Василь

Автоновости Стал известен процент ДТП с участием авто на иностранных номерах в Украине Авто с иностранными номерами становятся участниками почти 2% от общего числа дорожно-транспортных происшествий в Украине. Источник: segodnya.ua Можете погуглити. Не так уже й багато. Це я до тих, що пишуть фігню всяку, типу, понаїхали, ганяють , як дурні, аварії через них

В
Вася

Ви про який майдан говорите?))) Майдан, майдан буде якщо приймуть такий закон - майдан..)))) Короче ви придурки одним словом! Просто у Київ 2 тисячі людей приїхало, а остальним по барабану! Я про теперішні події.

Ф
Фері

Йооой, було б прикольно, якби до коментів кожного коментаря була прикріплена фотка його машини...Посміявбимся від душі)))))))

Ч
читач

Цим баригам, які знаходяться у владі наплювати на простих людей і на розтаможку, бо вони крадуть мільонами а навіть мільярдами. і що їм стоїть купить нове авто за пару мільйонів? Україна поділена на багатих і бідних людей,яких обкрадають і цинічно брешуть ці багатії!!!

І
Іван

Заздрість страшна річ. Знаю 2 братів в одній родині. Перший брат купив собі машину на укр.номерах Рено ( 9 тис.доларів), другий трошки пізніше купив Бмв 3 на польс.номерах (3 тисячі доларів) І цей перший так болезнено переносив покупку свого брата, от заздрості. А якось взагалі заявив: " Через таких як ти (пересечніків), я змушений в таких чергах на кордоні стояти..." Що ще казати?

0
01

> 1. Власники укр.номерів "проти",бо вони платили за своє авто мінімум в 3 рази... Це не далекоглядно. Невже хтось збирається їздити все життя на одному авто й прагнути щоб і діти їздили на цьому ж авто? Так, ціни впадуть, але для всіх.

Б
Богдан

Правду пишуть коментарі про заздрість. У друзів Лади і Таврії , купив собі за чесно зароблені словацького Фольксваен Шаран, та так на мене позирають як Ленін на капіталізм....

ДА
До А. Луцького

Таких як Ви, які хочуть мати доступне авто дуже багато. І всі ці люди розділять Вашу думку на всі 100%. Але є 2 "але"... 1. Власники укр.номерів "проти",бо вони платили за своє авто мінімум в 3 рази дорожче, що їм робити з своїм автом, якщо якоби еврономера узаконять, більшість з них не зможе своє укр.авто продати за ту ціну за яку колись вони купили, бо ніхто не купить, а відповідно не зможе купити собі краще авто....звідти така і "нелюбов" до євроавт. 2. Влада, вона приспособилась до ситуації яка є, якщо щось і мінятиме, то явно не в корисисть власників євроавто

П
Петро

То все намагання залякати неосвічених людей. Насправді зараз це неможливо. Україна ратифікувала стамбульську конвенцію і для того щоб заборонити треба спочаку відмінити ратифікацію. А це ой як не просто, бо тягне за собою дуже вагомі негативні економічні наслідки для країни. Тобто практично це неможливо. А отже всі подібні заяви просто намагання залякати людей щоб не купляли такі машини. Не ведіться на це.

АЛ
Андрій Луцький

Не пойму людей які привикли, що їз пердолять в сраку і без смазки аж26 років поспіль. Я катаюсь на полякові, не від того, що я хитрожопий, а тому що я хочу машину по доступній ціні. Я не можу дозволити собі іномарку за 6000дол. В нас Пассат B5 FL коштує від 6000 бікінмьких, в той час як в Польщі до 2000дол. Якого хєра я маю переплачувати 4000дол, тільки за укр. Номер і иехпаспорт?. Я з радістю запоатив би адекватну (до 10% від вартості авто) розтаможку, поставив би на облік авто і їздив би як біла людина. А замісць цього ця ї*бана держава заставляє мене робити так як є. При тому, що все йде через митницю, а це держструктура, яка на цій тєми гребе лівандос. Я б заплатив тих 350 дол, за які я роблю вигон, офіційно в касу, а не лапу митнуку і рішалам. А ті хто пише хєрню в адрес «блях»: ви або завісливі хмирі, або просто дибіли, бо будете їздити на тих самих авто, що і ми, але які коштують у нас в три рази дорожче. Справжня хохлятська натура. Сусід краще живе, треба йому насрати..

5
5

Мав можливісь вчора на 112 почути саме цей її коментар. Якщо я правильно її зрозумів, то мова ішла конкретно про перспектуву закрити кордон для машин тільки в режимі "транзин". І це тільки її думка, її бажання, ніякого законо проєкту немає, закон треба ще написати, проголосувати, ухвалити, не все так просто. Для мене абсудно усвідомлювати, що на початку літа влада нам розповідала, як нам людям добре бо ввели для нас безвіз, а на початку осені, радісно хоче нам сказати, хоч і безвіз, але кордон для звичайного українця хочемо закрити.

S
Sergei

Майбутьне Порошенкiвськоi влади можна передбачити..цiкаво куди вони тiкати будут..терпiння в народу не стальне.i майдан не загорами

І
Іван

А і ще хотів додати...ми ж вроді держимо путь в Європу, Євросоюз, так що рано чи пізно розтаможка закінчиться. Перевезти і зареєструвати любу тачку в межах ЄС , наприклад з Німеччини в Угорщину коштує максимум 1000 євро . Чи ми уже відмовились від євроінтеграції???

І
Іван

Не розумію фрази "давно пора навести лад" , "так ім і треба"))) Що поганого в тому, що у самій бідній країні Європи люди хочуть дешево купити бульш-менш нормальну тачку та возитися собі, а не на відрови советському. Зараз начнеся , тіпа, ганявуть, нарушають і все таке. як на мене - проста заздрість. Кось неваловшний собі купити загран машину, та й готово. Возиться або на старому Жигульови або у ліпшому випадку Деу Сенс

М
Мішо

Ооо, як чиновники, жополизи і корупціонери в коментах розкудахталися)))

Ч
читач

Деякі пересічники вважають, що їх статус прирівнюється щонайменше до статусу учасників АТО і вони мають особливі привілеї. Зневажаючи всіх інших, дають вклинюватись своїм "колегам по нещастю" в черги на кордонах. Причому роблять це хитро, щоб водії позаду не помітили: пересічник ніби заїзжає на стоянку поблизу пункту пропуску, а потім за кілька секунд виїзжає з неї вже вклинюючись в чергу. Спостерігав таке на пункті пропуску Убля-Березний. Проблему треба вирішувати в цивілізований спосіб. Від цього виграють як власники автомобілів на єврономерах, так і громадяни, яким час від часу потрібно перетинати кордон.

S
Sergei

Мукачiвець..555..олексiй..Ваня..i Вася..прислушайтесь просто до цих хохлянцьких Iмен..Це просто Завистнi хохли якi звикли стояли раком у теперерiшньоi Влади...Люди на дворi 21 йде розвиток людства .прокиньтеся.проiдьтеся закордоном.продайте чи задайте своi старi Жигулатори якi э в основному причиною всiх аварiй .придбайте,нормальне авто i живiть як эвропейцi.

1
123

Чому люди мають їздити на жигулягах вонячих, якщо можна за ті ж гроші купити нормальну машину закордоном

Д
Дибілшенко

Пересічники чергу роблять? Робив пересічку недавно так в черзі 3 пересічників було, зате провис на кордоні 8 годин, лізе на кордон всяка шваль іноземна і наша яка поробила собі паспорти і думає шо попаде в інший світ ,кожен кому не лінь, сотні тячовських бусиків і грьобані бомжі заробітчани

ПТ
просто так

До шуфрича,,, хахааа,, куплять там машину за 2000 а туй блатують тіпа великий мафійозник а у кармані 10 грн максимум!!!

П
пересічник

Черги на кордоні не із-за "пересічників". Вчора простояв на кордоні 4 години, але на "пересічку" було лише 3 машини а всі інші іхали закордон. Напевно від "хорошого життя" тікали...

П
ПІПО

100% !!!! А то уже задовбали сі євробляхи!!!

М
Мукачівець

Чудово! Не будуть ганяти галімі малолітні понтарі на дирявих тазиках штуку-дві євро і калічити людям здоров"я та життя! (про пошкоджене майно я вже мовчу - хрін з ним). І по-друге, спадуть ті ідіотські черги на кордонах. Бо ці "бізнесмени" вже дістали. Виїхати закордон - прочекати 4 години в черзі дякуючи у великій долі пересічникам!

М
Механізм

Ви шо тварі верхоні хочете майдан іще один?

Ш
Шуфрич

Нормаль люди їздять на іноземних номерах і хочуть їх розмитнити! А Дибіли на третьосортних коритах які виготовлюється для нашої третьосортноі краіни Європою)))) Олухи!

ПО
Підтримую Олексія.

Свідоме розбурхування пристрастей в народі. Когось жаба давить за майданом?

5
555

Давно треба а то вже задовбали

Й
Йоні

Ох дошуткуються ці "Київські" фіглярі. Явно народ підбурюють до дій. Мадяри вже в шоці від їхніх законів. Думавим шо Луцик мало розумніший, але.... А за його жону вообще мовчу. Прийшли гастролери до влади

АМ
ай маладєц

щі треба ввести штрафи, на бідність, не маеш на нормальну машину -штраф, мала пенсія -штраф, і всім буде щастя.

О
Олексій

Для чого ви пишете завідомо провокаційний заголовок? Вони погрожують заборонити вїзд НЕЛЕГАЛЬНИХ авто! І правильно зроблять, набридли вже ця гопота... чого я маю на кордоні по кілька годин стояти в черзі через цих мудаків?

В
вася

Правильно. Хоч порохе не підтримую, але з цими бляхами давно пора навести лад.

М
мукачівець

давно пора..

В
Ваня

Правильно респект заборонити цю шваль

Читайте також