У Правому Секторі розповіли, де їхні бійці, які брали участь у стрілянині в Мукачеві

7
15

Прес-секретар 13-го батальйону ПС Олексій Бик у коментарі телеканалу 112 запевнив, що хлопці у безпечному місці і у них все добре.

– З приводу наших хлопців, які брали участь у подіях в Мукачеві: вони перебувають в безпечному місці. У них все добре. Їхньому життю загрожує небезпека, тому будь-яка інформація з цього питання може заподіяти їм шкоду, ми її не оприлюднимо, – зауважив він.

Нагадаємо, що після стрілянини 11 липня в Мукачеві силовики влаштували цілу спецоперацію із залученням спец призначенців та техніки, включно з гелікоптерами, для пошуку бійців-втікачів. В останнє їх начебто бачили в районі гори Явірник, що на Великоберезнянщині.

Зауважимо, що минуло вже рівно 4 тижні з дня розбірок в Мукачеві, але досі ніхто не заарештований чи бодай затриманий.

Mukachevo.net

Коментарі

НЙ
не йе

кому сказати тай у морду дати.Гомосеки-правосеки так файно прячуться,же уроду СБУ из войском найтине можуть.А скоту треба найти тай поодстрильовати псу скажених.Они геройи сранийе лем безоружний народ стриляти.А як из милициштами зойшлися,так засрали як у морду получили,же дотипирь найти не можуть.Бидло ярошовсько-балоговськойе.

ДК
до крохоборів

До крисарошів які сидять і поливають грязью бійців з ПС. Чи наважатеся сказати їм в очі, те що ви пишете тут? Мені здається що щілина вашого сфінктера дозволяє тільки тихо пукати на просторах інтернету)))

М
Мартин

У всьому треба шукати позитив - мукачівську мусарню перетрясуть, а просеки з Нацгвардією влаштували собі хороші навчання....в максимально наближених до бойових умовах.

ДС
до с.м.и.

Ти шо тоже с.м.и. ПеС убийца и каратель,що деже підтримуеш каральну операцію під назвою ато? Думаю що треба закруглятися з війнами бо вже на ті вишиванки і прапори позиратися не хоче.

Д
доброволиць

С.М.И помывалька у тя місто мозґу! Так ти іх допромывали што пак ся там помывалька убстала. Ты думаш што люди котрі сиділи ща крадіея тай розбуі великі патріоты наведут шор у державі? Пуйди неборе до дохтора най ти помывальку уйме, авадь у ато може ти ї тамкы удстрілят уєдно з головов.

Т
терористи

правосеки-гомосеки прийшли по приказу свого куратора-содержателя,балоги.Благодаря йому возможно тай скрилися.Се подонки-уголовники,котрих треба одстрильовати як скажених псу.Но што самойе потворнойе,же подельники официйно заявлявуть,же знавуть де уроди йе,и нихто ся не творить.СБУ мало би арестовати клоуну,тай так одгамселити,оби нараз усьо уповили,нацики розпоясавшийеся.

СМ
С. М. И.

я в шоці від ваших коментарів!НЕВЖЕ ВИ ДУМАЄТЕ ШО ХЛОПЦІ З ПРАВОГО СЕКТОРУ ПРОСТО ТАК ПРИЙШЛИ СЮДА В МУКАЧЕВО?ПО ЛЮБОМУ ВОНИ ДІЯЛИ ПО ЧИЄМУСЬ ПРИКАЗУ Я ЇХ НЕ ОПРАВДОВУЮ-АЛЕ ЗАВДЯКИ ЇМ МОЖЕ У НАС МАЙ БУДЕ ПОРЯДОК І ДАКОГО ПОСТАВЛЯТЬ НА МІСТО!ЩЕ-Я ДУЖЕ ПОВАЖАЮ ХЛОПЦІВ З 128!А ВСІ ХТО ХОВАЄТЬСЯ ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ-ПРОСТО НЕ МУЖЧИНИ А ПОМОВАЛЬКИ!!!

К
Кокот

У Бня який се говорить обоссати треба і отпиздити лем ногами! Тоди точно скаже де прячуть підарів з ПС!

Д
дьолох

80% членов правого сектора закарпатья имеют по несколько судимостей и поэтому их немогут на мобилизацию а это говорит о многом

ПВ
пидтрмую Ватсона на 100%

Усих ПСив завадити за яйця!!! И тих ко их кормить.

С
св

І ніколи не найдуть нікого і ніхто нікого нездасть, це добре розробленний план щоб і дальше гарантовано доходили гроші у Київ, і щоб тотально контролювати багатонаціональне Закарпаття щоб немогло статися те-що робиться на сході. Дві мухи одним ударом.

В
Ватсон

Говорящу голову в кабінет до слідчих і або здає побратимів або "паровозом" за укриття злочинців на етап. Це в якій ще країні якесь х..ло дає інтерв'ю і пишається тим що злочинців вони сховали Ірен кому скажуть де вони????

:
:))))))))))))))

Ukraina= Pravij SEx-tour!

Д
доберемось

Хай гнид-пс ховаються і прячуть з собою хто іх по-глупості чи зальоту рожив і своє потомство і з ким його вивели, бо за загиблих в Мукачеві буде мститись беспощадно!!!! І буде тій мразі по заслугам!!!!

S
Sergey

я другой такой страны не знаю где так вольно дышит правосек

Читайте також