У Правому Секторі запевнили: 2-х їхніх бійців не "взяли", вони самі "вийшли"

7
6

Про це повідомив командир ДУК ПС Андрій "Летун" Стемпіцький, коментуючи заяву речниці СБУ про проведену спецоперацію відомства.

- Два наші бійці вийшли і свідомо здались СБУ. Вчинили як Воїни, прийняли виважене і важке рішення. Мета - дати повну інформацію по Закарпаттю і по наволочі, яка тут царювала, а також, щоб припинити потік лайна, який ллється на ПС. Вчинок гідний поваги. Хай хтось тільки криве слово скаже проти них. Зробили хлопці це виключно заради своїх побратимів і у повному узгодженні з командирами та іншими бійцями. Слава героям! Весь підрозділ був на передовій, всі хлопці воювали героїчно. Це тим, хто каже, що одні воюють на передовій, а інші прикриваються шевронами в тилу. Це не про них. Свої шеврони вони отримали кров'ю на передовій, - заявив він.

Нагадаємо, що у понеділок, 13 липня о 22:45 СБУ повідомило про затримання 2-х бійців Правого Сектору, які переховувалися під Мукачевом.

Mukachevo.net

Коментарі

С
Сава

згадайте як ці халуї їхали зухвало трасою не лізьте в Закарп зі зброєю бо в лісі вас закопають

Р
Р.S.

Але справжні "патріоти" закарпатський ПС.Таке влаштували в центрі міста,що навіть в буремні 90-і не дозволяли собі кримінальні авторитети.Возомнили себе "караючою рукою" чи як? Даже Блюк не додумався б устраювати перестрілку в місті.Значить вірили,що покарання не буде."Санітари" хренові. Патріотам ПС СЛАВА, а таким гівнюкам - ПОЗОР.

Z
Zoltan

...дать оружие 17 летним детям, ... тоже хероизм...

1
123

Вбити людину - вчинок вартий поваги!!! Перерозподілити тереторії впливу- це також вчинок вартий героя України!!!! За що гинули студенти на Майдані?!??! За те щоб раніше судимі особи засуджували бандитів, були їм правоохоронцями та суддями!! Позор для вас ПС!!!!!!!! Можливо в Киеві та інших містах є достойні правосеки але на Закарпатті це злочинці!!!! Таким способом не вирішуєєть такі питання!! Ваш керівник і побратим кожний день у Верховні Раді п'є каву з Блюком, чого не втйде на трибуну існе скаже що він злочинець, чого не вистрілить йому в чоло?!??!???

M
Mahno

MOLODEC!

ІМ
Іван монах

Ти ба ще жодного комента, пс не дайте щоб хлопців скривдили, тримайтесь ми з вами!

Читайте також