У прес-центрі АТО запевнили: У районі Дебальцева нема оточення

5
20

Про це йдеться у повідовленні на офіційній сторінці прес-центру в Facebook.

- Біля Дебальцевого Збройні сили України жодних позицій не залишали, ніякого оточення немає, а ворог дорого заплатив за примарні сподівання захопити хоча б метр української землі, - йдеться у коментарі.

У ньому також додається, що за попередніми даними, 2 лютого втрати противника склали 157 чоловік вбитими, серед них лише в районі Дебальцевого – 84. 281 терорист був поранений. Також нашими вояками знищено важку вогнеметну систему Буратіно, 4 гармати, 4 автомобілі та 18 бойових броньованих машин.

Разом з тим, додамо, що протягом вівторка, 3 лютого відразу з кількох джерел, які заслуговують на довіру, надійшли повідомлення про погіршення ситуації в районі Дебальцевого, зокрема під Чернухіно та Рідкодубом.

Мукачево.Net 

Коментарі

4
44

сепари докладують скільки в них убито в генштад зсу

ДШ
до шонія

А чому тільки угорців!?А як бути словакам чехам і полякам? ЗНОВУ ДИСКРИМІНАЦІЯ?

Ш
Шонi

Угорський Парламент в ультимативній формі зажадав від уряду України не закликати етнічних угорців на війну, в іншому випадку буде відключений газ для України.

Z
Zoltan

Интересно, как они в Киеве считают убитых и раненнык "террористов"?! Как я курей по-вечерам, или есть специальная методика?

РВ
Рабы Вальцмана

Та воюйте, хоть до морковкиного заговенья. Пока закарпатцы во славу хохлов дохнут в Дебальцево, закарпатские курорты простаивают. А россияне едут в Словакию. Не нужны закарпатцам лишние гроши, та никто уговаривать не будет. Словакия говорит спасибо Вальцману за свалившиеся гроши! Воюй дурачек. Получишь значек!

Ч
Читач

До Редакции Вранье!!! вы хотя бы смторите что пишете или пишете то что ВАМ говорят писать (районі Дебальцевого – 84.281 терорист був поранений)Вы обманываете свой Народ!!!

ПЦ
Прес Центр АТО

заявляе, як я розумію прас центр знаходиться в Киеві, а не а Дебальцево,і занимаеся пропагандов, а не дае обьективну інформацію,колись тямлю про Чернобиль тоже інформація йшла що то безпечно, і тільки помогае здоровю.

ОБ
Очередна брехня

Хлоцю лишавуть на убой тай при тому брешуть.Нашто, зашто война братовбивства ведеся хунтов парашенка?Защищати парашенковськи милиони?А простий народ убожие.Зарпляти падуть,роботи не е.Челядники як при сталинови мавуть розришення доставати од военкома оби из райна уйихати?За се войовати?Закляли би ся.ДОЛОЙ СЕСЮ ВОЙНУ!СЕ НЕ ВОЙНА А ГЕНОЦИД НАРОДА ХУНТОВ ПАРАШЕНКА!Кидь ся урядом считавуть,мавуть политично ришати вопроси а не оружием.КИДЬ НЕ УМИЮТЬ - ВОН!Покласти тих,ко знае як ришати без стрильби.

А
Анонім

Шоб ви Лисенко і Порошенко за якого я голосував в пеклі горіли, брехуни, там мій знайомий під Чернухіно, дзвонив, вони не можуть вийти з оточення, тих кого їм відіслали 10 чоловік розбили, робіть щось пане Балога, люди ж вас обрали.

ДЯ
до я

ну походу дорожче тільки Батьківщина

Я
я

Витягніть хлопців, врятуйте життя ! Що може бути дорожче !!!!???

М
мама

Усіх депутатів з президентом та прем'єром туда ( куля в лоб)

Ч
Читач

Відколи пост у Facebook це офіційний документ? Де документ з мокрою печаткою та підписами? Багато слів про втрати бойовиків. А де відомості про втрати наших військових? Казки розказують, замовчують реальний стан справ. Бо народ коли дізнається правду, та гоп-компанії порошка, Сені і турка бензопили в анал позабивають!

II
Iдентично Iловайську

Так писали i про Iловайськ. Напевно вже п...дець нашим....

ТЄ
так є

хлопці дзвонять додому, прощаються з рідними щовечора

Я
я

Хочу бачити там міністра оборони. Президента В Дебальцево ! Хай їдуть туди ! Треба докази, а не балачки !!!! Якщо там так все добре і якщо все так гарно, хлопці їх там караваєм зустрінуть !

А
Антон

Ну тепер все перекрутіть, панікери )))

.
....

Оточення нема тільки ні туди ні назад проїхати не можна! Дорога прострілюється навіть автоматами. Іловайськ -2 тільки страшніше. Сепари нікого звідти не випустять.

М
Мукачево

невірю тому я Лисинку Брехун..)) Пулю йому в Лоб!!!

М
Мілан

Пиши скіки вбили терористів а не пишете скіки вбили наших бійців

Читайте також